Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
koupím e36 coupe
-
jo za ty prachy by chtel kazdy e36 kupe nejlepe s 2,8 a do 50 000. ale ale pri takove cene je treba pocitat s tim ze do roka a do dne padne do auta investice skoro jednou tolik co porizovaci cena. teda pokud nejde o cloveka co jen jezdi a az se auto zacina sypat tak prodava a pak kupuje ochcavku protoze ty jsou "bezproblemove"
ja já si před cca 4 rokama koupil E36 318is M44 m-packet ve slušném stavu žádná social verze tehdy to měl za 115tis , stahnul jsem prodejce na 89tisic , do dneška jsem do auta nasypal něco kolem 100-130tisic a pořád to není vidět nějak extra ale většina lidi mi řekne že mam ISo v paradním stavu, ale pořád to nevypada tak jak bych chtěl
-
- Kontaktovat uživatele:
tak pokud vím motorizace ani mpacket zmíněna nebyla, a za 40 tis si myslím ve 4 válci v nějaké běžné výbavě by nemusel být problém sehnat ani pěkný kousek(možná i v mpacketu)..Bez investic není žádné auto v těchto kilometrech akorát někde budou vyšší ale pokud je motor v pěkném stavu není problém zbytek za relativně malý peníz opravit....Nejdražší na celé e36 je lak.
který stojí skutečně třeba 20 - 30k pak může zahučet do tlumičů to je taky nějaká desítka, ale žádné jiné pasti na samotné e36 nejsou (rozumněj při koupi motoru v pěkném stavu)

-
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš já 3 roky zpět koupil za pade us verzi 323i coupe (el. sedačky atd.)a jedina investice byla repas serva + olej za rok, za další rok kamarád co jí měl po mne vyměnil kat jinak auto bylo v pěkném stavu.kosmetiku jsem opravil za pojistku kolem 12 k...p těch 2 letech už to údajně chtělo brzdy jinak nebyl problém...stačí nekupovat jak jelito a nekoukat hned po těch nejdražších kusechpepa318is píše:ja já si před cca 4 rokama koupil E36 318is M44 m-packet ve slušném stavu žádná social verze tehdy to měl za 115tis , stahnul jsem prodejce na 89tisic , do dneška jsem do auta nasypal něco kolem 100-130tisic a pořád to není vidět nějak extra ale většina lidi mi řekne že mam ISo v paradním stavu, ale pořád to nevypada tak jak bych chtěl
pravda nemám coupe, ale sedan a sehnal jsem ho v M packetu a s moc hezkou výbavou jen za 40tis, ale s 1.8 (150 najeto RV98) a nehezkým lakem, takže se koukalo po motoru v top stavu a po lakovně, takže teď jsem tak na 80 a lak jde na řadu v zimě...z toho plyne to, že coupé v pěkným stavu tak za kilčo 

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
-
chlapi to mě je jasny že nelze čekat vonavku já jsem třeba koupil e36 coupe 316i sice 1.6 ale v pěknem laku montreal blau samozřejmě koroze tam naka byla co si budem povidat ale pěkna normalni 17ky kola s kolama 235/40 klima el okna rv96 najety teda asi ranec ale zkratka okem pěkne autoi interier zachovali pěkný jenže ted mě ho rozfakali tak shanim to samí obsah nehraje roli nejsem milionař a investice se nake samozřejmě daj očekavat jenže tedka je ke koupi tech aut jak safranu a když už tak rv 92 93 kdybyste o nečem od nekoho vedeli o čemkoliv tak me dejte prosim vedet nepotřebuju mpaket ani 2.8 jen normalne vypadajici auto diky