Ahoj, asi bys mel prvne uvest motorizaci. Jinak obrazek sice hezkej (dle vkusu kazdeho jednotliveho soudruha samozrejme, me by na auto nic takoveho nesmelo prijit), ale takovej dost obecnej. Nebylo by od veci uvest co to vubec je, ci koncovka, nebo cely zadni tlumic.
no možna vam to přide k smichu ale kamos to ma na 36tce coupe 318is přesně tendle ma to jakejsi kryt z karbonu u tlumiče a zvuk to má fakt moc dobrej boužel lepsi jak muj remus
nic ale je to nesmysl jestli ten kat je v cajku tak na to j,eb spotřeba lehce vzroste ale za ten randal to moc nestoji navic stk,ale mam skusenosti že když budes jezdit měsic před stk na etanol tak nemaj sanci nic zjistit
To má být asi replika výfuků Invidia co se používají u turbomotoru v Nissanech 200sx. Tam je to paráda a hodí se to k nim, ale BMW nevím nevím. Ale to je každého věc.
Já si koupil výfuk AC Schnitzer na IS a ze zvuku jsem zklamán, takovej plechovej zvuk to vydává a to je to stavěný na IS.
pánové já to teda nechci nikomu upírat, ale takovýhle hustospešlroury dejte tak možná na civica atp. Když už bych na bafu šahal na vejfuk, tak ať to má nákej smysl, tj ve spojení s úpravou sání, mapy atd... a né tam dát dozadu jen nákou krabici at to víc řve, to už vám rovnou stačí 8mička vrták
Tak ja ten ACS kupoval jen kvuli tomu, ze me vysel levneji nez seriovej z nejakyho auta a je na IS postavenej a nemusim ho nijak upravovat nebo na nej varit uchyty.
Jinak STK ani policii s tím tady problem nemají...
Chci prostě dodat ten správnej sportovní zvuk a tenhle ladák s rezonátorem by mohlo bejt to pravý. Jen prostě nikde nemužu najít tu fotku