Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e91 - zadni tehlice

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
cejsi
Klubové ID: 1311
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od cejsi »

Ahoj vsem,
tak zrovna minuli patek jsem rikal kamosovi, jak jsem s e91 spokojeny, kolik km jsem najezdil bez problemu...(mam 320d r.v. 2009) a dneska rano pri ceste do prace se mi ulomil kus tehlice. Nastesti to bylo pri velmi pomale rychlosti, kdy jsem prejizdel najezd na obruvnik, najednou vzadu neco luplo a bylo to.
Cast tehlice co drzi predni rameno se proste utrhla.
Ok, dojel jsem do prvniho neorigo servisu... (pracuji primo v Mnichove) koukli na to, ale ze nemaji cas, ze ve ctvrtek je svatek a patek maji volno... . Super.
Auto jsem nechal v servisu s tim, ze si sam sezenu dily v bmw a ze je pak nejakym zpusobem premluvim, aby mi to udelali.
Jdu do BMW Niederlasungu v Mnichove pro dily. Rikam technikovi, ze potrebuji tuhle zadni tehlici...kdy bude...? Dneska, zitra odpoledne...? On za 14 dni...mozna... rikam mu, was...? to si delate ze me jako velkou prdel? Ja jsem primo v Mnichove a vy mi ten dil dorucite az za 14 dni? Ja. A jako, ze ve ctvrtek jedu na dovolenou a auto potrebuji, to vas nezajima... no proste parada. Po tomhle pristupu ze strany BMW mam ode dneska uplne jiny pohled na tuto znacku...
Přílohy
zadni tehlice
zadni tehlice
20130813_083224.jpg (192.2 KiB) Zobrazeno 329 x
Odpovědět