Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

úprava sport sedáku E90

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
zlatas

#1 Příspěvek od zlatas »

ahoj,po nekonečně dlouhé době se mi podařilo za solidní cenu sehnat sport sedák do E90( sháněl jsem jen jeden,nebo oba přední,pač mám interiér v béžové kůži a top stavu,takže celý jsem nepotřeboval a navíc v autě jezdím sám:-)) nicméně sedák je černý,takže mi to čalouník bude přešívat do béžové.. a teď otázky,když už to bude rozpáraný,myslíte,že mám ještě trochu upravit polstry,aby jsem docílil ještě lepšího vedení,nebo originál stačí? za druhé,napadá někoho nějaký zajímavý nápad kombinace kůží,aby to vypadalo dobře?(mám v plánu kombinaci hladké a perforované béžové kůže),taky bych to možná chtěl opticky přiblížit performance sedáku.. za třetí,nechají se sehnat ty plasty,co jsou na sedáku jako náhradní díl?(potřebuju béžové,sedák má černé) dík moc za odpovědi a nápady..
mike-ee
Klubové ID: 2481
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mike-ee »

Budu tady jen polemizovat, ale když to vezmu popořadě, tak bych to asi moc nekombinoval s těmi polstry, respektive jediné kde sportovní sedačky trošku mají málo je horní oblast kolem ramen, jinak si myslím, že na pohodové ježdění drží dobře ve zbytku...

Co se týká designu tam ti neporadím, co je světlejší než nějaká černá kůže (případně tmavě hnědá, červená) nebo alcantara, tak za mně do auta nepatří :-D takže tam to kombinuj, hlavně podle svých představ, ať se to tobě líbí, ty si do toho budeš sedat.

Co se týká posledního dotazu. Nemáš stávající sedačku, ze které by se daly plasty použít? Nebo máš jiný typ? Jinak bych zkusil asi vrakoviště, nebo objednat po dílech podle potřeb http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=52&fg=10
zlatas

#3 Příspěvek od zlatas »

stávající sedačku mám,ale ta není sportovní,tak nevím,jestli by třeba ten zadní a ty boční kryty šli přehodit..
zlatas

#4 Příspěvek od zlatas »

tak moje otázky omezuji na:
1- máte někdo možnost sehnat levně originální díly na sedačku(béžové plasty dozadu a dolu ),plus třeba potah dakota beige? samozřejmě s provizí
2- máte někdo zkušenost s nějakým čalounictvím na jihu čech,kde tohle v pohodě udělaj a nic nezničí?
čalouníka sice mám,věřím,že to dobře ušije,ale mám strach z toho rozebírání..
Odpovědět