Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rozdíl 3.0d 135 a 150kw
zdravím jak moc se liší m57 135kw a m57n 150kw?? to je již motor co se dával do e60 tvo vím, výkonově tam bude propast rozdíl, nebo se to dá dohnat třeba chipem u té 135kw?? nebo prostě 150kw vždy pojede lépe?? a co se týče poruchovosti je to horší u té 135kw než 150?? a potom rozdíl mezi 530d 135 a 142 kw je jaký?? jde mi oto že mě totálně vysála e60 a teď mě vysává e61 a mám toho dost a prodám to všechno a chci koupit něco levnějšího buď e39 a nebo e46 smajlíka proto řeším ty motory, navíc e46 mi hrozně vyhovuje v jízdních vlastnostech a v M packetu designově, díky moc za ochotu a vaše postřehy
-
- Klubové ID: 1018
v e46: 135 se dá čipem dohnat lehko na 150 Motor je novější, má jinak udělaný rozvod má jiné vstřikovače, větší turbo...atd...
-> osobně bych řešil kolik máš peněz.... pokud toužíš
tak nej volba je 150kw manuál 6 kvalt. to se totiž jinak nedělalo. čipem to uděláš že to pojede krásně, auto spolehlivé, vyber výbavu, m paket a budeš spokojený!
e39: je motor 135 stejný s 142kw
-> osobně bych řešil kolik máš peněz.... pokud toužíš

e39: je motor 135 stejný s 142kw
já právě nechci moc investovat, se přiznám, nevadí mi starší kus nevadí mi ani automat, protože 135kw je stejně v manuálu 5speed..... tak je automat asi jedno když maká, a na řádění mám 635csi, problémem taky je že jsem náročný na výbavu, protože e61 co mám má uplně vše co člověka napadne, takže bych od té trojky čekal paměti sedadel a m sedadla, když mpacket tak pecka - nemusel bych dodlávat, měl jsem jednu vyhlídlou v uničově, byl jsem na ní se dívat ale unikala zní a ztrácela voda, tak jsem řekl opravte to a já bych ji bral, ale zmizela takže ji asi někdo vzal tak jak bya škoda....
-
- Klubové ID: 2684
myslim že všechny 3,0d jsou vcelku spolehlivé.. dneska jde ale o to kolik toho mají zasebou , ani ne kilometry ale zacházení... kromě všech možných věcí co se standartně u dieselů serou tak se nic extra nesere...
jinak spotřeba v manuálu klidně 5,3 , v automatu jsem měl 135kw v xd a bralo to tech 7,5 převažně šoustky mezi vesnicama + město
jinak spotřeba v manuálu klidně 5,3 , v automatu jsem měl 135kw v xd a bralo to tech 7,5 převažně šoustky mezi vesnicama + město