Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sundání krytu airboxu e90 - negativa

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
ELiLOBO
Klubové ID: 1327
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ELiLOBO »

Ahoj, mám otázku, jedná se asi o všechny benzínové šestiválce z e90, já mám konkrétně 325i. Jedná se mi o to, co vše je špatné, když z airboxu sundám vrchní kryt a budu jezdit bez něj. Zbytek zůstává, celej airbox + filtr (KN) jen ten kryt je sundanej. Teoreticky by mělo jít o to že vzduch se tam dostane z motorového prostoru tudíž bude horkej ale, přívod přes ledvinky tam pořád je a ten airbox je víceméně kvádr bez horní stěny, tudíž přívod horkýho vzduchu by měl být nepatrný...?
Malwin
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Malwin »

No myslim si, ze to bude mnohem vice brat teply vzduch od motoru nez z toho naporaku....kazdopadne chapu ze ti jde o zvuk...s touto myslenkou si pohravam uz delsi dobu a napadlo me proriznout ten kryt a do nej vRobit plexi okno treba kourove.... myslim ze i prez to plexi b byl ten zvuk patrny a to hlavne diky tomu ze by na tom krytu nebyly ty ze spodu ty stverecky, ktery zajistujou prave odhlucneni airboxu...
ELiLOBO
Klubové ID: 1327
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ELiLOBO »

Takže teoreticky by stačilo právě seříznou ty čtverečky ze spodku krytu airboxu...?
Malwin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Malwin »

Tak teoreticky jo no, ale nevim jak moc dobre nebo spatne to pujde.....furt je lepci neco vyriznout, nez neco zbrusovat....
Odpovědět