Zdravím,
Od rána mám problem s otáčkami. Nevím jak to popsat,ale je to jak kdybych si stím plynem hrál, dělá to mezi 1-2 tisícemi stoupaji a klesají, někdy to neudělá nebo se to uklidní.
Jde o BMW E36 316i
Díky za rady.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Střídavé volnoběžné otáčky.
-
Omlouvám se že jsem zapoměl napsat že mám momentálně odpojenou Lambda sondu, cca 2 týdny většinou mě auto za studena uplně chcipně po zahřátí se uklidní..
Dneska se ty otáčky drželi normalně, cestou do práce a z práce to neudělao ani jednou, jen jsem zjistil že jde ješte celkem špatně chod motoru dost cuká a z vyfuku to zní jak kdyby to šlo na 3 válce, odhaduju svíčky chystám se je taky vyměnit.
Jediny co mě znervoznuje je že to je potom co tu byl ten silný déšt a projíždel jsem doslova potokem... A od rána se tohle všechno dělo.
Měřič prutoku vzduchu tím myslíš Váhu vzduchu ? Tu jsem odpojil a zapojil a šlo to v pohodě do tý doby než jsem se rozjel a zase zastavil. Ale jak říkam dneska nic kromě těch kolisajících otáček kvuli lambde..
Ale určitě pro jistotu vyměním ty hadice a vyčistím tu váhu.
Dneska se ty otáčky drželi normalně, cestou do práce a z práce to neudělao ani jednou, jen jsem zjistil že jde ješte celkem špatně chod motoru dost cuká a z vyfuku to zní jak kdyby to šlo na 3 válce, odhaduju svíčky chystám se je taky vyměnit.
Jediny co mě znervoznuje je že to je potom co tu byl ten silný déšt a projíždel jsem doslova potokem... A od rána se tohle všechno dělo.
Měřič prutoku vzduchu tím myslíš Váhu vzduchu ? Tu jsem odpojil a zapojil a šlo to v pohodě do tý doby než jsem se rozjel a zase zastavil. Ale jak říkam dneska nic kromě těch kolisajících otáček kvuli lambde..
Ale určitě pro jistotu vyměním ty hadice a vyčistím tu váhu.