ZDravím prosím vás mam na báwu pár škrábancu odřené klíčem a chci se zeptat zda li nevíte jaka je barva montreal mettalic blau nemohu ji sehnat nikde vím že je to modra metalíza ale není nikde k sehnání.
V kazdym aspon trosku vetsim meste sou barvy laky kde ti to namichaji, ta barva na aute je uz uplne jina nez kdyz byla nova, zajed si nekam kde to michaji s tim vickem a nech si to namichat podle toho.. jo a strikat sprejem jenom ty skrabance je blbost, vysledek bude horsi jak ty skrabance, bud lakovat celej dil a nebo rozstrik, ale jestli mas problem se sehnanim barvy tak neverim tomu ze to zvladnes udelat tak aby to za neco stalo, to chce trochu umet uz..
já to kupoval na netu http://www.opravlak.cz/ Namíchají ti barvu jakou chceš ,buď do spreje ,nebo na štěteček ( je to jak mají holky na nehty) pošlou poštou až domů cena slušná. podle kódu namíchají cokoliv . Jedíný co je možná problém je to ,že tvoje barva na autě už nebude dle originál kodu. Nicméně já to nechal míchat a sedí mi to tak ,že když nevíš kde jsem lakoval nenajdeš to .