Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Stahování oken E36 problém
-
- Klubové ID: 3174
Čau předevčírem se mi stalo(E36 touring), že mi přestali stahovat okénka a šíbr, když jsou dveře zavřené,když jsou dveře otevřené okýnka i šíbr jedou notrmálně.Kouknul jsem do pojistkovky a pojistka na pozici č.43 prasklá.Pojistku jsem vyměnil a hned jak jsem otočil klíč do 1ní polohy, tak pojistka praskla.Tady na klubu jsem se dočetl, že je to propojené s lampičkami na čtení na stropě a že to nejspíš někde kostří.Otázka zní kde nejčastěji se předírají kabílky od lampiček???koukal jsem na vedení a vede to střechou na pravo a pak po pravém sloupku dolů, ale nevím kam.Je tam ještě nějaká jiná možnost co by to mohlo dělat, takhle to zkratovat tu pojistku???Sem z toho zoufalej, díky za rady.Marek
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
AHoj, co jsem tak viděl, tak v kupé to co vede v pravém sloupku vede potom za ŘJ jednotkama pod koberec do spojovačky nebo až do spojovačky pod kobercem na straně řidiče.. odtamtud to vede do pojistkovky (nebo za ŘJ k řidiči a hned do pojistkovky a potom zpátky pod nohy řidiče pod koberec do spojovačky).