přátelé zančky BMW mám dotaz ohledně automatu v E46 motorizace 330xi
touring mám chut si tenhle vozejk koupit radši bych manuál ale je jich jak šafránu
tak zvažuji i ATM a rád bych znal váš názor zda pokud bude mít auto okolo 200tis km je to v pohodě či mám čekat nějaký zádrhel či jaké máte kdo zkušenosti
vím,že se to těžko odhaduje a že je to jen stroj,ale at vím zda to něco ještě odjezdí či to nemá cenu díky za info
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 - automat
S nájezdem ti neporadim, mam e46 se 134kkm, ale stejnej motor jen bez xdrive a velice rychle jsem si na ten automat zvykl a je fakt supr. Nikdy jsem sice automat nechtěl, ale teď bych neměnil i když ti každej řekne, že do trojky patří manuál. Myslim si, že jestli s tim nikdo netahá plato s autama, nezkouší pálit gumy přes brzdu a podobný kokotiny, tak by ten automat mohl bejt i při tom nájezdu kolem 200k uplně v pohodě, jestli předchozí majitel měnil aspoň olej. V tom benzínovym motoru to myslim si vydrží víc, když to nemá takovej krouťák.