Zdravim clubáky, chtěl jsem se zeptat co řikáte na 1,8i 85kw.? Chci pořizovat cabrio a tenhle motor je zrovna v mém vyhlídlém. Vždy jsem měl jen R6 tak se chci zeptat jak na tom jsou ty 4 válce. Chci to jako víkendovku na odpočinek né na žádný závodění. Děkuju H.
cabro je o dost těžší jak sedan a 1,8 v tom opravdu nejede, ja bych nešel do 4válce, jednou jsem se malem zabil když jsem v 318i cabru předjížděl oktávku a ona začla zrychlovat když viděla že ju bere BMW v cabru a ja nemohl před ní, se svym čtyřlitrem bych ji ukazal prdel hned a měl bych klid.
Já bych zrovna u kabria do 1.8 klidně šel. Kabro se stejně kroutí,takže je celkem zbytečný ho honit. Na kochání krajinou,na což je podle mě kabro primárně dělaný to bude stačit.
si to auto chceš koupit pro radost, nebo s tím budeš jezdit pro rohlíky do Lidlu?
Za mě jedině 6ti vál.,protože mi 4válce od BMW přijdou takové nijaké, do Lidlu to stačí,ale na nic víc tam potenciál není.
Jestli muzu doporucit tak 6ti valec a uplne nejlip 2.8 . Ted jsem ho v lednu poridil a jsem nesmirne spokojen. Zere to uplne stejne a radost z jizdy je maximalni. Pokud se jedu projet s cabriem, jezdim mimo mesto okolo 60-80. Prave proto mi naprosto vyhovuje 2.8 jelikoz ma oproti nizsim obsahum delsi kvalty (pred tim jsem mel 2.0). Jak uz se tady psalo, cabrio je asi o 150kg tezsi nez coupe a kvuli jine kastli se ma tendenci kroutit pri sviznem projeti zatackou. Ale tak prece si nekupujete cabriolet kvuli zavodeni, hm?