Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nápad - hromadná objednávka M paket - E36
Nevim nevim. Usetrite par korun, max stovek
Predni naraznik velice kvalitni replika, bouchana zrejme z odprodanych forem od BMW, je z presne stejnych dilu jako origo, bytelnej plast jako origo ... 2500kc treba na aukru. Kde je drazsi, tam maji natazenou cenu
Prahu je origo mraky, pouzity se prodavaj hodne dobre, nejsou zlikvidovany jako narazniky, bezne od 1000kc za nekrouceny az po 2500kc za krouceny. Zalezi na prodejci a jak rychle se toho chce zbavit a zna ceny dilu
Zadni naraznik v replice stoji cca 6500kc. Je to racha, ale vetsina pseudotuneru a ladicu si koupi jen predek. Na zadek se forma vyrobci jeste "nezaplatila". Ale daji se koupit pouzity origa, casto s chybama ci bez difuzoru apod. Ceny od 2000kc po 5000kc
Predni naraznik velice kvalitni replika, bouchana zrejme z odprodanych forem od BMW, je z presne stejnych dilu jako origo, bytelnej plast jako origo ... 2500kc treba na aukru. Kde je drazsi, tam maji natazenou cenu
Prahu je origo mraky, pouzity se prodavaj hodne dobre, nejsou zlikvidovany jako narazniky, bezne od 1000kc za nekrouceny az po 2500kc za krouceny. Zalezi na prodejci a jak rychle se toho chce zbavit a zna ceny dilu
Zadni naraznik v replice stoji cca 6500kc. Je to racha, ale vetsina pseudotuneru a ladicu si koupi jen predek. Na zadek se forma vyrobci jeste "nezaplatila". Ale daji se koupit pouzity origa, casto s chybama ci bez difuzoru apod. Ceny od 2000kc po 5000kc
Jak jsem psal - pořád je to míň, než bych si vůbec myslel, takže i tak jsem ho bral. Jediný co je blbý je, že jednak jsou dovolené a jednak prý BMW přechází na nový systém co se týče náhradních dílů, takže vůbec prý netuší kdy to dorazí a prý se mám připravit že to může dost dlouho trvat
Kua, čekání není moje silná stránka, já chci všechno hned 

Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
BMW 328ti (e36)
- Risa525
nezapomeň na příchytky...je jich tam celkem dostfugass1 píše:Jak jsem psal - pořád je to míň, než bych si vůbec myslel, takže i tak jsem ho bral. Jediný co je blbý je, že jednak jsou dovolené a jednak prý BMW přechází na nový systém co se týče náhradních dílů, takže vůbec prý netuší kdy to dorazí a prý se mám připravit že to může dost dlouho trvatKua, čekání není moje silná stránka, já chci všechno hned
většinou je mají ale běžně skladem
- Risa525
nevím proč tě neupozornil ale součást balení to není....já jsem k tomu přikupoval rozpěrné plastové nýty...v lízátku je celkem 11děr a jeden stojí cca 10Kč vč Dph....ET číslo 51111908077fugass1 píše:To není součástí balení? Proč mě na to kua ten prodejce neupozornil a nenabídnul mi je?
- Přílohy
-
- 51111908077.jpg (113.58 KiB) Zobrazeno 188 x
FYI: Tak jsem si dnes, po dvouměsíční čekací lhůtě dovezl z BMW originál M3 lízátko pod nárazník. V Německu ale udělali chybu a poslali jim ty lízátka dvě, s tím, že to nejde vrátit. Takže pokud by o něj někdo měl zájem, je k dispozici v Inveltu na Jeremiášce a to prosím bez čekací lhůty
P.S. Děkuji Ríšovi za objednací čísla těch hajzlíků na přichycení, naštěstí je měli skladem

P.S. Děkuji Ríšovi za objednací čísla těch hajzlíků na přichycení, naštěstí je měli skladem

Bývalý nick FUGAS
BMW 328ti (e36)
BMW 328ti (e36)