Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90: Dodělání originálních přeních parkovacích senzorů
Není problém ani u vozů bez iDrive, tam je signalizace vzdálenosti řešena pouze akusticky. Samozřejmě, pokud vůz není vybaven předním ani zadním parkovacím systémem, tak se nainstaluje originální přední a zadní sada pro dodatečnou montáž + kódování. Vše v OE kvalitě. Více přes SZ. Top-Car servis HAMPL.
-
Starší téma, ale zrovna by se mi hodila odpověď na poslední dotaz - vyhlídnutý vůz ač velmi dobře vybaven, mimo jiné iDrive Professional, nemá parkovací senzory. Je nějaká možnost, jak dodatečně namontovat (primárně zadní) senzory a zprovoznit to ve spojení s iDrive? Pokud ano, na kolik to cca vyjde?
Díky předem za odpověď!
Díky předem za odpověď!
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyjde to na tolik, ze si to nikdo nenecha udelat. Nove desitky tisic. Starsi mene, kvalita provedeni umerna cene. Nejvic bych se bal udelat otvory do lakovaneho narazniku pro cidla, nedokazu si predstavit ze to bude naprosto dokonale nejakou frezou do vrtacky. Mam na mysli samozrejme okraj toho otvoru z pohledove strany.
Mam vytahnutou kabelaz pro predni senzory do LCI modelu, je to neprodejne, az se naseru uplne, pouziju ji na draty -)) Takova skoda -))))) A te prace nez jsem ji jemne vykuchal ze svazku aby se dala znovu pouzit a nevypadalo to jak od cuniku
Originalni PDC samozrejme s idrive komunikuje a zobrazuje v 8 zonach pripadne prekazky spolu s akustickym signalem ktery se meni podle vzdalenosti.

Mam vytahnutou kabelaz pro predni senzory do LCI modelu, je to neprodejne, az se naseru uplne, pouziju ji na draty -)) Takova skoda -))))) A te prace nez jsem ji jemne vykuchal ze svazku aby se dala znovu pouzit a nevypadalo to jak od cuniku

Originalni PDC samozrejme s idrive komunikuje a zobrazuje v 8 zonach pripadne prekazky spolu s akustickym signalem ktery se meni podle vzdalenosti.

- pavproch
IMHO pro e9x jsou přední pípáky naprostý nesmysl.. přes tak krátkou a skloněnou kapotu je dopředu vidět dokonale.... jo, to taková Z4 e89 (která má tu haubnu asitak 2x delší a hlavně klenutou), to je jiná.... tam ty přední pípáky smysl mají...
A lelikož mám doma v garáži jak e91, tak i e89, tak vím vo čom mluvim, pardoň píšu...
A lelikož mám doma v garáži jak e91, tak i e89, tak vím vo čom mluvim, pardoň píšu...