vladas335i píše:bmw335 píše:chci si nechat udělat nálepku JB4
To zase nepřehaněj s tím tunningem
Pak za mě přijede nějaká 335i v základu a bude si myslet že má stejný, kulový jen at ví, že mě nemá srát

vladas335i píše:bmw335 píše:vladas335i píše:[quote="bmw335"][quote="vladas335i"][quote="riki18"]Nie nemusi sa menit. Prisposobi sa. Natankuj E85 a budes prekvapeny. Bez toho nebudes vediet zit
jj s jídlem roste chuť, už mi auto zase připadá pomalý.
http://www.youtube.com/watch?v=2hJfBM2sRkQ
já když to měl nový řikal jsem si to jezdí jako kráva:) ted když to dám na normální výkon jede to jak s přívěsem plným cementu:D
Tak jsem dal mapu 1 měl jsem vibrace při nízkých otáčkách na 6tku na hodně sešláplý plny. Uprava mapy 1 do mapy 6 se sníženým psi v nízkých ot. Auto bez vibrací. Pak jsem zkusil dát mapu 1 a ten nárust výkonu v nízkých otáčkách o hodně větší, jezdil jsem na mapu 1, pokud nešlapu v nízkých ot. na vysoký kvalt na půl plynu tak to nevibruje je to OK. Taky kravina dávat plný nebo půl plynu v 70kmh na 6tku, to auto musí trpět. Pak jsem zase přišel na to, že to taky prd jede a v neděli jsem adaptoval na mapu 5 a budu na ní jezdit pořád zvýšil se tlak ze 13 na víc jak 16psi a hlavně dávat mapu 0 nebo 4 jen proto, aby se motor moc nezatěžoval, když není třeba výkon je blbost. Podle logu tlačí ECU v autě hodně podobný tlak jako JB4, když se jede na pohodu.
vladas335i píše:bmw335 píše:vladas335i píše:Spíš mne napadalo dát za ledvinky majáček, to by bylo možná zajímavější. Hlavně na debily co jezdí v levým pruhu 125
už mám galerii na klubová auta
Jako že až na tebe bude blikat majáček, tak budeš v klidu? A začneš šlapat na plyn?
bmw335 píše:vladas335i píše:bmw335 píše:[quote="vladas335i"]Spíš mne napadalo dát za ledvinky majáček, to by bylo možná zajímavější. Hlavně na debily co jezdí v levým pruhu 125
Jako že až na tebe bude blikat majáček, tak budeš v klidu? A začneš šlapat na plyn?
vladas335i píše:bmw335 píše:vladas335i píše:[quote="bmw335"][quote="vladas335i"]Spíš mne napadalo dát za ledvinky majáček, to by bylo možná zajímavější. Hlavně na debily co jezdí v levým pruhu 125
IlikeU píše:pokud se ti protaci kola na 2 ku mas spatne pneu. kdyz jedes rovne a mas zahrate pneu tak by ti to na 2ku hrabat nemelo.
Co se tyka pumpy posli log ale to co jsi mi posilal tak pumpa byla ok. popr si posun fuel open loop na pozici 11.
co se tyce lagu posun si wastgaty na pozici 10 na 4500ot a lag by mel zmizet.
IlikeU píše:lag jeste muzou delat pop off ventily na sani. ja uz 1. stupen ani nepouzivam rozjizdim se na dvojku.
Pokud stim lagem budes mit problem tak se zastav muzem zkusit prohodit ventily z meho.