Zdravím, všechny příznivce této značky...
Chystám se si splnit sen a to tak, že si konečně tohle auto pořídím Chtěl bych slyšet nějaké vaše názory do čeho spíš jít Vybírám ze dvou inzerátů
Do čeho spíš jít? neřeším spotřebu a výši pojistky Auto bude spíš na kratší trasy...Jde mi spíš o to, co bude míň náročné na údržbu a provoz...
A nebo čeho se spíš vyvarovat...
Za všechny případné komentáře předem díky
Je tu popsane tisic stran. Hledat, hledat a hledat
kratke trasy, neresis spotrebu ani pojistku - to jsem zvedavy co tu budou za rady. Podle mne je to naprosto jasne. Jen nesmis resit tu spotrebu, jelikoz benzin NIKDY nebude jezdit za stejnou spotrebu jako chrochtak.
Jinak si dobre pred koupi promysli vybavu toho auta, protoze pak se to dost prodrazuje. Ja bych bramboru bez idrive proste nechtel... Ale mam rad hracky, zase nepotrebuju ukrutny vykon.
Hele tak jestli čtyřválcovej diesel, nebo šestivál benzin to je úplně jasný. Můžeš to taky hodit do LPG a budeš mít spotřebu menší jak dvoulitr. Nejlíp ale, když si to půjdeš sám projet.
Líbí se mi, že ten trojlitr je na sportovním podvozku což je vidět pěkně i na fotkách.
Koukni se kolik tě budou stát vstřikovače na common raila, koukni se kolik tě bude stát nové turbo, dvouhmotý setrvačník, filtr pevných částic a podobné věci na diesla, které nejčastěji odchází....
Ono ta stovecka navic je zase castecne navratna pri prodeji, protoze vybavene auto se prodava draz. Cim vic pruhu, tim vic adidas, nebo li cim vetsi priplatkova vybava, tim vetsi prachy to stoji a za vetsi prachy se da prodat. Urcite to zvysuje i okruh pripadnych zajemcu. Nevim na jak dlouho to auto chces, ale socialni edice se prodavaji pomerne tezce a kazdy kdo uz nejakeho bramboraka mel jde i po vybave toho auta a zpravidla si za ni i priplati. Hodne veci dodelat lze, ale mnohdy zjistis ze za pusu to neni...
Mimochodem zrovna 335i kdyz se dosere tak je to taky na posrani. Ja osobne kdybych takove auto chtel, tak mnohem mladsi. Protoze preci jenom budme uprimni, kdo si poridi takove kladivo na carodejnice tak mu dava za usi dnes a denne, ohrka se a pryc s nim -)) Nechci aby to vyznelo ze to je nejaka vrazda nebo ze ma pred smrti, myslel jsem to tak, ze kdo si poridi takovou olitanou pilu, musi byt pripraveny na to, ze do toho muze docela zahucet a nebude to jen o meneni oleje a desticek.
matiz píše:Ono ta stovecka navic je zase castecne navratna pri prodeji, protoze vybavene auto se prodava draz. Cim vic pruhu, tim vic adidas, nebo li cim vetsi priplatkova vybava, tim vetsi prachy to stoji a za vetsi prachy se da prodat. Urcite to zvysuje i okruh pripadnych zajemcu. Nevim na jak dlouho to auto chces, ale socialni edice se prodavaji pomerne tezce a kazdy kdo uz nejakeho bramboraka mel jde i po vybave toho auta a zpravidla si za ni i priplati. Hodne veci dodelat lze, ale mnohdy zjistis ze za pusu to neni...
Mimochodem zrovna 335i kdyz se dosere tak je to taky na posrani. Ja osobne kdybych takove auto chtel, tak mnohem mladsi. Protoze preci jenom budme uprimni, kdo si poridi takove kladivo na carodejnice tak mu dava za usi dnes a denne, ohrka se a pryc s nim -)) Nechci aby to vyznelo ze to je nejaka vrazda nebo ze ma pred smrti, myslel jsem to tak, ze kdo si poridi takovou olitanou pilu, musi byt pripraveny na to, ze do toho muze docela zahucet a nebude to jen o meneni oleje a desticek.
je vidět že jsi nikdy nevlastnil 335i, jsem v kontaktu s plno lidma co maj 335i jak v čr tak v zahraničí. ještě jsem neslysšel že by se někomu rozsypala. a náhradní díly stojeje stejně jak na 330i
Muzes koupit r.v. 2010 a bude na tom hur nez 2007 je to o kusu a ne o rocniku to jsem se uz nekolikrat presvedcil. Byl jsem u koupe 4 kousků 335i a věř mi že ročník není to rozhodující.
Mas naprostou pravdu - nikdy jsem 335i nevlastnil a pokud bych vlastnil, pujdu presne cestou kterou jsem popsal vys. Uz z toho duvodu, ze cim mladsi 335i bude, tim min po piiiici bude dostavat, tim mene zbastlena bude a tim vetsi SANCE ze nebudou zadne nenadale investice. I kdyz to samozrejme neni pravidlem. Dily budou plus minus stejne, ale trebas turba jsou dve, u 330 zadne. Kdyz udelaji pa-pa tak to zaboli. Takto jsem to myslel...
Verim ze bych si vybral takovou, ktera by mne vyhovovala a taky verim, ze by to byla maloktera. Ale 335i neni auto pro mne, ja ten vykon nedocenim, papiry potrebuju a 335 je dobra S.R.O. (Skartovacka Ridicskych Opravneni ) Mam uz nejaky vek a da se rict ze jsem se uklidnil, a to uz davno. Nekolikrat jsem nad tim premyslel a klidne bych umel zit i s 320d.
Jasný tak tady je to o výběru mezi ozkoušeným držákem atmosférou a nebo velmi výkonově potenciálním turbomotorem. Je potřeba se podívat do budoucna co mi která volba přinese pro moje potřeby a přání. Tomu kdo zatím nemá jasno jestli chce naftu nebo benzin jsme poradili asi jasně jakým směrem se ubrat.. (nejlíp teda na regionál, nebo za někým do bazaru ať mě sveze ).
Totic píše:Jasný tak tady je to o výběru mezi ozkoušeným držákem atmosférou a nebo velmi výkonově potenciálním turbomotorem. Je potřeba se podívat do budoucna co mi která volba přinese pro moje potřeby a přání. Tomu kdo zatím nemá jasno jestli chce naftu nebo benzin jsme poradili asi jasně jakým směrem se ubrat.. (nejlíp teda na regionál, nebo za někým do bazaru ať mě sveze ).
335i je držák taky, najděte na netu kdo měl naky zavazny problem. Jsou tam drobnosti, který člověk poladí a má klid. Jako např cívky a vysokotlaký čerpadlo.
Jinak auto jako takové i motor je opravdový držák.
kdyz jsem zjistoval ja, stalo jedno pres tricet. Jestli stoji nyni origo novy dil 12 za obe, tak klobouk dolu pred cenama... protoze 6k za nove turbo, to mne poser, ale to jsem jeste neslysel.