fereros2 píše:Omlouvám se, že využívám topic pro svůj dotaz, ale je složité šíbr vyměnit? V mým nějak zakřupalo, vypadla hromada plastových úlomků, tak jsem koupil funkční...zajímá mě jestli se musí štelovat lícování při zavření nebo padne kus za kus?
když si koupíš celou kapsu šíbru tak to nebude problém vyměnit taky se nato chystám páč mi nejde uplně otevřít asi tam jsou KO ty ramínka a plasty, a taky to mám v plánu vyměnit celé jen si tam dám svuj vrch lakovaný do mojí barvy karoserie
Mam to cely komplet krome motoru, ten muj je ok a ten horni plech potrebuju taky prehodit, sice ho mam skrablej, ale novej je bohuzel v barve diamondschwarz a tu ja nemam jinak takze vyndat asi vsechny plasty a tapec a pak to prehodit...jsem rad, ze v tom nejsem sam
fereros2 píše:Mam to cely komplet krome motoru, ten muj je ok a ten horni plech potrebuju taky prehodit, sice ho mam skrablej, ale novej je bohuzel v barve diamondschwarz a tu ja nemam jinak takze vyndat asi vsechny plasty a tapec a pak to prehodit...jsem rad, ze v tom nejsem sam
motor by mel byt soucasti te kapsy ne? pokud ho budes menit tak předpokládám že bude třeba i seřídít ten motor resp řetěz
motor je tam chycen asi 3 šroubkama na kapse, seřízení myslim, že potřeba neni, jelikož motor se vypíná zátěží jako u oken tzn. v koncové poleze vypne, takže nevim, mám ho prostě komplet krom motoru, ale spíš mi jde o to jestli se nemusí nastavovat zavřená poloha, no uvidíme, nejspíš v týdnu na to vlítnu
tak výměna kus za kus cca hoďka i se seřízením + vyndání a nandání tapeců...pokud je šíbr vyndanej ve stejný poleze jako co je v autě, tak se asi řešit nic nemusí
fereros2 píše:tak výměna kus za kus cca hoďka i se seřízením + vyndání a nandání tapeců...pokud je šíbr vyndanej ve stejný poleze jako co je v autě, tak se asi řešit nic nemusí