Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

ohly tlumic ?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Itchy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Itchy »

Zdar. NA E36. Uz nevim c oto muze byt ale proste na ridicove strane je kolo jakoby vic vyhle smerem ven a tim padem je menis skriva mezi blatnikem a kolem a dreto.

Menily jsme uz tehlici, silenblok ramene ten byl taky dead, a jeste spravovali ten blatnik protoze byl takovy zmackly. Ale porad to neni dost.
Muze to byt ohly tlumic ? Protoze uz tam moc veci nezbyva.

Pokusil sem se to vyfotit a jde to trosku videt.

Dal bych ty fotky mensi. Ale proste program ve kterme sem to delal to nejak odmital delat. :-(
Přílohy
spolujezdec
spolujezdec
leve.jpg (180.94 KiB) Zobrazeno 564 x
ridicova strana
ridicova strana
prave.jpg (187.5 KiB) Zobrazeno 564 x
shade741

#2 Příspěvek od shade741 »

myslíš tím že je pozitivní odklon? co na to říká geometrie byl si stím na ní?- to je základ Většinou bývá problém, že je odklon až moc(negativní) to znamená, že kola sou nahnutá směrem do auta horní stranou a ty máš asi opačný problém. Tlumič kdyby byl ohnutej tak snad ani nebude dobře pracovat a vytekl by, jestli spíš není hnutá kastle, dobře se to měří na hrncích ve vzdálenosti šroubů hormího uložení lvsp strana, já už si ale tu hodnotu nepamatuju a nezměřím ti to páč to mám hnuté, tak snad někdo kdo ví že nemá. Může být třeba hnutá ta druhá strana kde máš větší odklon než na té kterou řešíš atp. Pak ještě rameno- není to nějaká divná druhovýroba?- měl sem v ruce jakousi která nebyla stejná přesně jako origo bmw díl . Ale základ je zjsiti který kolo co dělá blbě- Geoška, kolikrát je to vidět i okem...
Itchy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Itchy »

No na geometrii jsem byl tam rikal jako ze jo jako priklonene vrchem smerem k autu... nevim prave jestli je to negativni nebo pozitivni odklon .. nicmene odklon seridit nejde. Tim tlumicem sem spis myslel jak to drzi na tehc trehc sroubech tak v tom trosku ohle. Rameno sem nemenil a myslim ze tam je origo a zacalo mi to delat ted v zime. Takze bych to pripisoval spis nejake dire nebo nerovnosti.
Jdu po nejslabsich mistech a kdyb se to chtelo pohnout tak si myslim ze prvni by sel ten tlumic nez kastle ne ?
Odpovědět