tak to bych se vykasla haha Ja sem si tam dal takove male tlacitko jen se znakem vypnuto zapnuto a diodku jako signalizaci na zapinani zesaku a vypada to pekne celkem si myslim
A proč ten zesilovač nezapínáš klíčkovým plus, tak jako všichni?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
protoze kdyz to mam jen na basak tak to nechci poslouchat porad takze si to zapnu kdy chci a radio taky nemusim davat klicek do zapalovani. Jestli je to nekomu proti srsti nevim no. Ale ma mto takhle schvalne.
taky nechápu, vždyť stačí ho napojit na ovládací napětí na rádiu...se zapnutím rádia se zapne zesík a pokud je na SUB, tak se dá i v rádiu vypnout výstup, teda u SONY, Clarionu a u Alpine to jde
Právě to je ono:D Já jsem DJ a jezdím autem různě po clubech a kolikrát ráno už máte těch basů dost a jste tzv. vydunění.. a zase se hrabat v nastavení rádia a vypínat to, to je vopruz, rádio chci mít pořídně nastavený a nevrtat se vtom:D Proto bych rád tlačítko, ale líbilo by se mi to orig hifi tlačítko.. jenže 1500 za tlačítko je celkem síla no:D
Reknu vam to takhle, ja jsem hroznej hracicka a puntickar na design, ikdyz moje auto ma to zatim nevypada:D Takze kdyz budu jeste chvilu premyslet, tak do toho snad pujdzu:D
To v cem mam to tlacitko jde vylupnout z toho takze kdybych moc chtel tak to porad pujde dat do puvodniho stavu.
Jinak to moje radio je nejaky smejd takze nejake ovladani subu tam neni si myslim.