ahoj , tak to netusim kolik vazi ty kola , ale muzu rict , ze jsou lehci , nez ty originalni 18" m-packetove kola co jsem tam mel . Mam je od vcerejsiho dne na aute a co se tyce designu , vypadaj na tom snizenem aute super . Tady par foto . Potreboval bych nekoho s fotakem , aby mi to nafotil , mam fotak jenom na mobilu , jinak ne
No krásná kola a auto moc sluší lepší než ty původní M-Packet 193, dobrá volba. Jen by to chtělo lepší foto. Jinak jsem se díval do katalogu kol BMW a ty tvoje původní kola v rozměru 8x18 váží 11,23kg. Pro info zde http://felgenkatalog.auto-treff.com/?felge=1930
Tak kdyby jsi v brzké době ty kola sundával zkus si na mě vzpomenout a zvážit.
diky , sundavat se budou doufam az pri prezouvani na zimni jedine se mrknout na net , jestli to tam nekde nebude v tech rozmerech 8.5x18 a 9.5x18 . Cenovka nebyla zadna , tyto kola jsem vymenil za sve kola Breyton Spirit 9.5x18
Pěkné, tyto splittry jsou fakt super pro M-Paket nárazník. Ja jsem je zatím nesehnal, tak stále hledám, chtěl jsem vzít s této stránky ale zatím stále nedostupné a zase za ně nechci dávat ranec.
No to už taky nějakou dobu pozoruji že zatím stále nejsou a když jsem psal dotaz kdy budou tak ani oni neví, až je vyrobí dodavatel ale zatím nic. Tak sháním dál, tak nějak v podobné ceně. Taky zatím nic.