IlikeU píše:To: vladas nedame prazskej srazek ? V sobotu jedem na sraz do plzne s poldou mohl by jses pridat nebo v tydnu nekde na pumpe.
22.6. se jede do Piestan SK prozatím 4x 335i
Určitě jsis nastavil automatické mazání chyb jinak by tam zustala.
Souhlas, bylo by fajn se sejít pražské JB4 335 . Co někdy příští týden u pumpy? Uděláme z Pražského okruhu okruh Brno . Sobotu bych rád, ale ještě si nejsem jistej jak to vyjde.
Jak se automatické mazání chyb vypne? Omlouvám se za stupidní otázky, nemám vůbec čas to teď studovat a čas mne tlačí .
1-4 zrušení automatického mazaní chyb pokud by ti vyšla sobota bylo by to fayn. jinak jak říkáš příští týden můžem. Jestli chcete porovnávat auta doporučuji D1 3 pruhy u říčan otočit a zpět vemem kamerky dáme to na youtube a večer budem slavní na TV Nova
IlikeU píše:1-4 zrušení automatického mazaní chyb pokud by ti vyšla sobota bylo by to fayn. jinak jak říkáš příští týden můžem. Jestli chcete porovnávat auta doporučuji D1 3 pruhy u říčan otočit a zpět vemem kamerky dáme to na youtube a večer budem slavní na TV Nova
To věřím! V blesku titulky- Ilegální závod na D1 . Super by to bylo později večer, jinak se tam někdo pořád pokouší vytáhnout 130 . Jo díky za radu, nevím jak se mi to podařilo aktivovat a zároveň když potřebuju tak ta chyba nenaskočí
Uvědomil jsem si, že když jsem nainstaloval JB4, tak jsem jak blbeček mačkal různé kombinace, asi jsem právě dal mazání chyb a bůh ví co ještě . Nejsem schopen správně přeložit jakou kombinací resetuji všechna nastavení JB4? 2-0?
Já jí mám . Vím že jsem se tady naprosto znemožnil , ale nejsem si jistej, že by tam někde bylo reset factory settings , nebo tak něco to tam nevidím. Samé záhadné věci . A na fórech je všude taky odkaz na tabulku, tak mně nekamenujte . Vím že když to připojím přes usb, tak tam něco takového má
být, což dnes konečně udělám.
Díky, dal jsem default, chvíli jsem měl pocit že to jezdí dokonce líp, ale je to asi hodně podle nálady . Udělal jsem nějaký obrázky, ale nejsem si jistej jak se má u toho jezdit? . Co myslíte podle těch grafů? Je tam nějaký problém?
IlikeU píše:1-4 zrušení automatického mazaní chyb pokud by ti vyšla sobota bylo by to fayn. jinak jak říkáš příští týden můžem. Jestli chcete porovnávat auta doporučuji D1 3 pruhy u říčan otočit a zpět vemem kamerky dáme to na youtube a večer budem slavní na TV Nova
Jak proběhla sobota, spokojenost? Dělám teď o víkendu mírný tjuning, sejdeme se příští týden? Třeba benzina kunratice (tzv. u snejka))?
vladas335i píše:Díky, dal jsem default, chvíli jsem měl pocit že to jezdí dokonce líp, ale je to asi hodně podle nálady . Udělal jsem nějaký obrázky, ale nejsem si jistej jak se má u toho jezdit? . Co myslíte podle těch grafů? Je tam nějaký problém?
To jsi měřil na mapu 0 nebo 4 ne? Pokud ne, problém máš, že ti to tlačí asi 7psi. Na mapu 1 máš mít 13
vladas335i píše:Díky, dal jsem default, chvíli jsem měl pocit že to jezdí dokonce líp, ale je to asi hodně podle nálady . Udělal jsem nějaký obrázky, ale nejsem si jistej jak se má u toho jezdit? . Co myslíte podle těch grafů? Je tam nějaký problém?
To jsi měřil na mapu 0 nebo 4 ne? Pokud ne, problém máš, že ti to tlačí asi 7psi. Na mapu 1 máš mít 13
Já si říkal že to nějak nejede. Bylo to na 1 a 5, nebo naopak nejsem si jistej. Čím to může být? Nějaký problém tam určitě je, to jsem už zmiňoval. Akorát v inveltu tvrdí že ne, kdybych vědel co...
Já si říkal že to nějak nejede. Bylo to na 1 a 5, nebo naopak nejsem si jistej. Čím to může být? Nějaký problém tam určitě je, to jsem už zmiňoval. Akorát v inveltu tvrdí že ne, kdybych vědel co...
To nevím, každopádně ti to jezdí na standard výkon. Co ta chyba co máš na JB? Napiš Terrymu.
Tady má stejný problém, taky nic....
zkusil bych to znova zapojit, podle mě tam bude chyba někde
někde máš dokonce i asi jen 4 psi, to by se ti měla už ale rozsvítit kontrolka půlmotoru, protože to je pak vyhodnocený jako únik tlaku. Možná máš v prdeli turba
Díky že se na to díváš, já mám trochu problém číst v angličtině tyhle technický věci. Asi fakt bude nejlepší napsat Terrymu. Soft do řídící jednotky mi teď posledně náhráli v inveltu, prý nejnovější. Je to právě všechno divný.V inveltu bylo auto 3x dva dny a trvdí že je všechno v poho. Známý mechanik si hned všiml vynechávání motoru na volnoběh. Snejk říkal že je něco s čidlem tlaku sání, možná pumpa a asi něco s turby. Na brzdě taky, hodně pomalý nástup výkonu od spoda. Konrolka půl motoru svítila několikrát, ale pak to nebylo ani v historii (je možné že jsem dal omylem mazání chyb pitomec). Moc nevím jak dál.
Udělej ten graf tak, že na trojku vytočíš motor od 1000 do 7000 ot. Bude tam možné líp sledovat jednotlivé parametry..
Něco máš stopro špatně, protože i v sérii mají turba tlačit 8 nebo 9 PSI, ty jsi kolem 5. Mně to na mapu1 dává kolem 12 a na mapu5 14,5 - 17 podle paliva. Tak si představ ten fičák, odhaduju že tvoje auto nebude mít zdaleka 300 koní, spíš tak 270-280. Já mám na mapu5 370 - 414 koní (podle paliva).
Chtělo by to asi poslat Terrymu.. co on na to.
A co jet do Inveltu s tvým a jiným "zdravým" autem a pánům ukázat, že blbci jsou oni a ne ty...
já bych vůbec nejezdil do inveltu, byl jsem ve všech servisech v praze, kromě toho novýho co byl původně auto base ( stál taky za hovno ) a dělají tam totální kreténi, co umí akorát tak umejt auto a přehodit kola
Poldav6 píše:Udělej ten graf tak, že na trojku vytočíš motor od 1000 do 7000 ot. Bude tam možné líp sledovat jednotlivé parametry..
Něco máš stopro špatně, protože i v sérii mají turba tlačit 8 nebo 9 PSI, ty jsi kolem 5. Mně to na mapu1 dává kolem 12 a na mapu5 14,5 - 17 podle paliva. Tak si představ ten fičák, odhaduju že tvoje auto nebude mít zdaleka 300 koní, spíš tak 270-280. Já mám na mapu5 370 - 414 koní (podle paliva).
Chtělo by to asi poslat Terrymu.. co on na to.
A co jet do Inveltu s tvým a jiným "zdravým" autem a pánům ukázat, že blbci jsou oni a ne ty...
To není špatný nápad. Dáme race přímo v jejich "paláci" a uvidí konečně že to moje nejede:). Já vím že vědí, že motor v pořádku není a taky že ze mně dělaj blbce. Potřeboval bych vědet co tam je a rovnou tam s tím přijet.
Pokud to budou zkoumat oni, tak bude všechno v pořádku i když ani nenastartuju . Kdybych vědel co to je, tak se na ně můžu i vykašlat a opravit bez nich (i když měnit třeba turba se mi moc nechce). Ok zkusím graf na trojku a dám sem. Mj když jsem byl na brzdě tak to zase tak bídný nebylo, fakt nevím. Terrymu napíšu.
Přílohy
BMW 335i brzda mapa 1klub.jpg (170.02 KiB) Zobrazeno 196 x
bmw335 píše:já bych vůbec nejezdil do inveltu, byl jsem ve všech servisech v praze, kromě toho novýho co byl původně auto base ( stál taky za hovno ) a dělají tam totální kreténi, co umí akorát tak umejt auto a přehodit kola
Naprostý souhlas. Jde jen o to, že tam mám záruku ze zákona na skryté vady. To je jediný důvod proč tam jezdím. O tom, že druhý den po koupi odešel zámek pravých i levých zadních dveří, začal se loupat lak na předním nárazníku jako by to někdo barvil vodovkami ap. ani nemluvím . Auto za 430 tis... Fakt o nich nemám co říct dobrého.
bmw335 píše:já bych vůbec nejezdil do inveltu, byl jsem ve všech servisech v praze, kromě toho novýho co byl původně auto base ( stál taky za hovno ) a dělají tam totální kreténi, co umí akorát tak umejt auto a přehodit kola
Naprostý souhlas. Jde jen o to, že tam mám záruku ze zákona na skryté vady. To je jediný důvod proč tam jezdím. O tom, že druhý den po koupi odešel zámek pravých i levých zadních dveří, začal se loupat lak na předním nárazníku jako by to někdo barvil vodovkami ap. ani nemluvím . Auto za 430 tis... Fakt o nich nemám co říct dobrého.
Co můžeš očekávat od tak arogantního vola jako je pan Jírovec