Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vypinani computeru

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
RomanSvach
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od RomanSvach »

no tak posledni tyden se me stava v mem aute (E90 320d 2006) ze se z niceho nic vypina a pak zapina pocitac-navigace-proste ta obrazovka uprostred palubky. proste sem tam zcerna prestane hrat radio a pak to zase chvilku nabiha.

je to fest divny
napr vcera: nastartju(teply motor prijel jsem pred chvili) pak me nejdriv auto napsalo ze je malo vody do ostrikovacu, pak me do nej vzduchotechnika nahnala paru ktera me zamlzila skla a asi 10s na to se zas vypnul ten pocitac a to tak na cca 30minut pak sam naskocil

btw: tu vodu do ostrikovacu porad dolevam jak debil-je tam proste nekde dira ale to bych tu ted neresil...
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

E90 už přece jen není e36 ale myslím, že tam bude nějakej studeňák nebo špatná kostra. Tohle jen tak doma ale asi nevyřešíš a chtělo by to navštívit odborný servis pravděpodobně original BMW. V tomhle autě bych nenechal už rýpat v eletrice amatéry aby to pak neskončilo průserem a dvojnásnobnou cenou za opravu ve výsledku.

Nedělá to třeba hlavně při přejezdu nerovností?
RomanSvach
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RomanSvach »

xSAFA píše:E90 už přece jen není e36 ale myslím, že tam bude nějakej studeňák nebo špatná kostra. Tohle jen tak doma ale asi nevyřešíš a chtělo by to navštívit odborný servis pravděpodobně original BMW. V tomhle autě bych nenechal už rýpat v eletrice amatéry aby to pak neskončilo průserem a dvojnásnobnou cenou za opravu ve výsledku.

ten pocit ze to dela hlavne pri prejezdu nemrovnosti sem mel(trosku by to vysvetlilo) ale kdyz sem se na to za zameril tak ani ne... proste jen tak na rovince.
Hator

#4 Příspěvek od Hator »

RomanSvach píše:
xSAFA píše:E90 už přece jen není e36 ale myslím, že tam bude nějakej studeňák nebo špatná kostra. Tohle jen tak doma ale asi nevyřešíš a chtělo by to navštívit odborný servis pravděpodobně original BMW. V tomhle autě bych nenechal už rýpat v eletrice amatéry aby to pak neskončilo průserem a dvojnásnobnou cenou za opravu ve výsledku.

ten pocit ze to dela hlavne pri prejezdu nemrovnosti sem mel(trosku by to vysvetlilo) ale kdyz sem se na to za zameril tak ani ne... proste jen tak na rovince.

Ahoj zrovna vcera mi to delalo a pak to samo prestalo. Mam E91 2007. Vyresil si nejak ten problem diky.
Omo

#5 Příspěvek od Omo »

Ahoj, minuly mesic jsem mel to same. Zacalo se to zhorsovat a pak uz to nejelo vubec. Zkouseli jsme prehrat SW, ale nepomohlo to. Takze to vyresil novy CCC modul :-(
Snad to taky nebudes muset menit...
Dave320

#6 Příspěvek od Dave320 »

Co máš za typ te navi, počítám že asi máš na mysli navi professional.
Jde o to zda máš tu s dvěma šachtami bez tlačítek nebo dvě šachty a mezi mini 8 programovatelných tlačítek.
Ty první modely bez tlačítek po čase prý umřou, taky se mě stalo a musel jsem měnit jednotku CCC a na komplet naprogramovat.A ty máš jakou?
Hator

#7 Příspěvek od Hator »

Ahoj no ja mam tu se dvema mechanikama a osmi tlacitky. Si me trosku vystrasil s vymenou celeho modulu. Od te doby zatim nic, ale muze se to vratit. Prislo mi jak kdyby v tom delalo neplechu DVD s navigaci, ktere se spatne nacitalo.
Odpovědět