Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
uložení kardanu?? poradte
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Hele budu měnit tyhle 2 díly taky na Mku...Chci se zeptat, dá se to vyměnit jednoduše kus za kus, že to jen povolím na těch šroubech a vyhodím ven a dám novej díl? Vše v domácích podmínkách na rampě?...Nebo servis nutnej..Speedy píše:kup i ten dil č.1, stoji 220,- a budes mit klid. Ja pred pul rokem vymenil jenom hardynu a ted jsem musel menit znova kvuli tomu čůru za 2kila :-/calif píše:Tak je to Hardyna, ceka me vymena
no asi takhle, me to mechanik delal na rampe asi hodinu, a to musel sundat kardan, nesel totiz povytahnout, a taky musel sudnat vyfuk, prej hrozna pakarana a to mi delal jen tu spojku, od ty doby je to zas parada 
prej je tam na to blbej pristup, a pokud pod tim chces nekde lezet tak to da asi hodne zabrat, myslim ze lepsi je to dat udelat, me to stalo cca 500,- hodku sem si pockal v hospode u kafe a cigara a hotovo........myslim ze je to lepsi jak u toho stravit cely den, zasra se a vyvztekat
prej je tam na to blbej pristup, a pokud pod tim chces nekde lezet tak to da asi hodne zabrat, myslim ze lepsi je to dat udelat, me to stalo cca 500,- hodku sem si pockal v hospode u kafe a cigara a hotovo........myslim ze je to lepsi jak u toho stravit cely den, zasra se a vyvztekat
- Lion
- Klubové ID: 865
- Kontaktovat uživatele:
Díky Calife, zrovna před chvilkou sem mluvil se Speedym a říkal ten stejnej postup. No prostory a vybavení bych na to měl, tak uvidím až pod auto vlezu, ale prý by to neměl být velkej problém pokud nejseš vyloženě levej...calif píše:no asi takhle, me to mechanik delal na rampe asi hodinu, a to musel sundat kardan, nesel totiz povytahnout, a taky musel sudnat vyfuk, prej hrozna pakarana a to mi delal jen tu spojku, od ty doby je to zas parada
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
- vykotlím tady třeba tenhle "trochu" starší topic
poňadž mám dotaz:
Byla jednou jedna stará rozpraskaná Hardyna.. Čili jdu ji měnit, ale našel jsem 2 OEM čísla:
26 11 1 227 410
26 11 1 227 869
Rozměrově údajně stejný, ale na e-shopech za docela rozdílnou cenu, přičemž jsem chtěl vzít Lemforder.
Měnil někdo a nevíte, kterou použít?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... _joint/#01
Byla jednou jedna stará rozpraskaná Hardyna.. Čili jdu ji měnit, ale našel jsem 2 OEM čísla:
26 11 1 227 410
26 11 1 227 869
Rozměrově údajně stejný, ale na e-shopech za docela rozdílnou cenu, přičemž jsem chtěl vzít Lemforder.
Měnil někdo a nevíte, kterou použít?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... _joint/#01