Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chip od Kelleners nebo JB4 ?
Me pripada ze je to jedna a ta sama... i napis na drzaku znacky ma stejnej... nevim..
kazdopadne preju uspesny hledani protoze jsem na tom podobne, akorat ta moje musi byt navic v kabru... ale ja mam jeste rok dva cas na najiti a mezitim ceny klesaj, budget se zvysuje a doufam jak vyjde nova 4er tak se tyhle "stary" E9x zacnou vic prodavat a pujdou dolu...
kazdopadne preju uspesny hledani protoze jsem na tom podobne, akorat ta moje musi byt navic v kabru... ale ja mam jeste rok dva cas na najiti a mezitim ceny klesaj, budget se zvysuje a doufam jak vyjde nova 4er tak se tyhle "stary" E9x zacnou vic prodavat a pujdou dolu...
IlikeU píše:Prosím poraďte někdo zkušený kde sehnat ložisko z diferáku.
na ložisku je vyraženo INA,FAG
7518219 02, F-237543 a na boku 037 06
V ETK to nenajdu, protože tam není rozvodovka po částech pouze jako celá.
ani INA ani FAG pod těmito čísly nemá žádné ložisko.
Díky za každou radu
Skus priamo Birds pretoze davnejsie som cital ze tazko sa da zohnat. Pozriem ti nieco a dam vediet.
xyron píše:Me pripada ze je to jedna a ta sama... i napis na drzaku znacky ma stejnej... nevim..
Docela by mě zajímalo, kdy jsi se pro 335 rozhodl...

Poldav6 píše:xyron píše:Me pripada ze je to jedna a ta sama... i napis na drzaku znacky ma stejnej... nevim..
od te doby co byl s náma v Plzni a viděl 335i v akci to je jasný

riki18 píše:IlikeU píše:Prosím poraďte někdo zkušený kde sehnat ložisko z diferáku.
na ložisku je vyraženo INA,FAG
7518219 02, F-237543 a na boku 037 06
V ETK to nenajdu, protože tam není rozvodovka po částech pouze jako celá.
ani INA ani FAG pod těmito čísly nemá žádné ložisko.
Díky za každou radu
Skus priamo Birds pretoze davnejsie som cital ze tazko sa da zohnat. Pozriem ti nieco a dam vediet.
Jako jestli to budu muset objednávat u nich tak mě naserou. Jako odborníci v oboru mi mohly napsat : Bacha je tam lozisko, ktere jen tak nekoupite. Stoji 10 Liber máme Vám ho hodit k objednávce. Já bych jim napsal no jasně.
Tu montáž jsem snima řešil psal že je to easy a že to zvládne každý.
IlikeU píše:Poldav6 píše:xyron píše:Me pripada ze je to jedna a ta sama... i napis na drzaku znacky ma stejnej... nevim..
od te doby co byl s náma v Plzni a viděl 335i v akci to je jasný
Ba ne chlapci, to ze to bude nástupce Zetka vím už víc jak 2-3 roky... akorát zatím nemělo smysl měnit... ty dva roky je sleduju v Německu, pozoruju cenový pokles a samo postupně zjišťuju co všechno za výbavu v tom může být ... kupovat hned bez znalosti problému není to pravé ořechové....

MrScully píše:Chlapi, JB4 nemá žádné omezení, co do typu auta - jde to do 335i, 335xi, manuálu, automatu i DCT?
(Pořád nejsem úplně rozhodnut, jestli i nebo xi. Jen vím, že nechci klasický automat).
Mas to jedno, ide to vsade

Já se taky přikláním k i, spíš jde o to, kdybych viděl voňavku xi (jako byla tuším nedávno v AAA - prodala se snad hned druhý den), tak jestli bych později nelitoval, že jsem do xi šel
Jinak doufám, že nevadí, že jsem se zapojil do diskuse, ač přímo k tématu nic nemám
, ale o 335i tu jiné další vlákno moc není. Vloni jsem z akutního nedostatku financí koupil 330i, ale prakticky od začátku je mi těch 190 kW málo 

Jinak doufám, že nevadí, že jsem se zapojil do diskuse, ač přímo k tématu nic nemám

Poldav6 píše:Já bych to xi tak neodsuzoval, s jb4 udělá stovku pod 4s a to teprv bude masakr. Sice je otázkou, kolik ostrých startů to vydrží.. Ale natřít tím v podstatě cokoliv.. Je lákavé.
Auto ale nebude zdaleka tak zábavné. Někomu ale problémy s trakcí můžou vadit..
Rad by som sa na xi aute odviezol s pouzitim JB4 ale myslim ze xi straca na tej hravosti ktoru mas s i

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska vyzkousen racelogic, 0-100 jsem se neumel poradne rozjet, nejlepe 4,6s:( ale urcite tam je jeste prostor, hlavne jsem chtel poradne zmerit 100-200 kde jsem mel nejlepsi 8,8s, myslim ze docela slusne, odpovida to upravam?:) JB, sani, downpipes, 50% e85:) vse na mapu 5, asi zkusim jeste 7ku:)
Skvele vysledky. 0-100 este mozes ale neviem ako sa rozbiehas s automatom. A to nemas este ani samosvor. Kolko si mal na 1/4 mile?
Ja mam tiez novinky, vargas stg.2
len mi odisiel G5 board tak jazdim na G4 a az potom mozem naplno vyuzit potencial a doladit s ich softom vsetko tak aby to jazdilo ako ma

Ja mam tiez novinky, vargas stg.2

Poldav6 píše:riki18 píše:Ja mam tiez novinky, vargas stg.2len mi odisiel G5 board tak jazdim na G4 a az potom mozem naplno vyuzit potencial a doladit s ich softom vsetko tak aby to jazdilo ako ma
Tykráso.. velká gratulace. To jsou repasovaná turba, že jo? Jak dlouho jsi musel být bez auta?
Nie to su nove od Vargasa

Zalezi ci chces investovat cca 1000€ do LSD. S tym je auto uplne odlisne. Jedine odporucam.
-
- Kontaktovat uživatele:
riki18 píše:Poldav6 píše:riki18 píše:Ja mam tiez novinky, vargas stg.2len mi odisiel G5 board tak jazdim na G4 a az potom mozem naplno vyuzit potencial a doladit s ich softom vsetko tak aby to jazdilo ako ma
Tykráso.. velká gratulace. To jsou repasovaná turba, že jo? Jak dlouho jsi musel být bez auta?
Nie to su nove od Vargasacakal som asi dva mesiace od platby cize som mal auto pojazdne. To by ma porazilo. Svoje stare som mu poslal a dostal 400 usd dole
sice protihodnota strasne mala ale kde ich tu predam
dal som si aj upgrade aby dlhsie vydrzali a aj vacsi tlak. Po vybrani starych (asi pol rocnych) su v 100% stave. Ziadna vola a to dostavali dooost na ...
Zalezi ci chces investovat cca 1000€ do LSD. S tym je auto uplne odlisne. Jedine odporucam.
Nejrychlejsi cz-sk bmw ever?:) nevim ze by tady byla nejaka preplnovana m3/m5 a nic rychlejsiho asi nebude:) jsem zvedavy na casy:) ani jsem nevedel ze vargas uz prodava, myslel jsem ze porad testuji:) tak drzim palec at to facha jak ma:)
Martyn píše:riki18 píše:Poldav6 píše:[quote="riki18"]
Ja mam tiez novinky, vargas stg.2len mi odisiel G5 board tak jazdim na G4 a az potom mozem naplno vyuzit potencial a doladit s ich softom vsetko tak aby to jazdilo ako ma
Nie to su nove od Vargasacakal som asi dva mesiace od platby cize som mal auto pojazdne. To by ma porazilo. Svoje stare som mu poslal a dostal 400 usd dole
sice protihodnota strasne mala ale kde ich tu predam
dal som si aj upgrade aby dlhsie vydrzali a aj vacsi tlak. Po vybrani starych (asi pol rocnych) su v 100% stave. Ziadna vola a to dostavali dooost na ...
Nejrychlejsi cz-sk bmw ever?:) nevim ze by tady byla nejaka preplnovana m3/m5 a nic rychlejsiho asi nebude:) jsem zvedavy na casy:) ani jsem nevedel ze vargas uz prodava, myslel jsem ze porad testuji:) tak drzim palec at to facha jak ma:)[/quote]
a co M6 F12? Co vím,tak v česku je M5 e60 v úpravě Hamman jediná v čr a má přes 600hp
-
- Kontaktovat uživatele:
M6 F12 nas asi joo, Rikiho uz asi ne, nevim:)
Tady jsem jel ja kdysi sprintik pouze se sanim a JB3 jeste v te dobe s Hamman M6:)
http://www.youtube.com/watch?v=7LcWmkx0PIw
Tady jsem jel ja kdysi sprintik pouze se sanim a JB3 jeste v te dobe s Hamman M6:)
http://www.youtube.com/watch?v=7LcWmkx0PIw