Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E90Výměna obyčejných látkových sedačk za sportovní vyhřívané

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
zlatas

#21 Příspěvek od zlatas »

já obvykle taky vybírám auto podle toho co chci,a taky jsem vždycky sportsitze měl,ale tohle auto jsem kupoval od kamaráda,kterej ho kupoval jako funglovku,s výbavou skládanou na přání..auto jsem znal od začátku,věděl jsem jistě,že nebylo bořený,že ho nehonil,neukradl a ani nestočil a u takovýchto priorit u auta za několik set tisíc jsem už tvar sedaček musel oželit:-)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#22 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Jj to se dá pochopit, určitě sedačky aspoň na tom Allegru jsou, jenom člověk musí chtít zaplatit. I za cenu cesty bych to v rámci nějakýho výletu absolvoval. A jinak co stojí vůbec nový z Mnichova ? :lol:
Davyd

#23 Příspěvek od Davyd »

Řeším stejný problém, mám obyč sedačky bez výhřevu (e91 5/2008). Dobastlit do nich neorigo výhřev stojí 4 tis. Kč vč. montáže. Ale pořád si pohrávám s výměnou za sportovní s dofukem a výhřevem. Nejsem v elektrice "silný", kolik by stála výměna a zapojení? Třeba matize mám za rohem - děláš takové legrace a pokud ano, na kolik to příjde? Ať vím, jestli rozbíjet prasátko nebo se na to vykašlat :)
matiz
Klubové ID: 3204
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od matiz »

zda rozbijet prasatko, no nejspis jo, jsou potreba sedaky, ty neco stoji. Je potreba kabelaz, mam komplet kabely pro max vybavu sedaku pro prvniho nejrychlejsiho. Pak staci vymenit sedaky, natahnout novou kabelaz, "sesynchronizovat" vin, programing, coding a hotovo. Na deset minut to neni, ale na tyden taky ne. Alfa omega jsou sedaky, bude to nejdrahsi polozka. Dal potrebujes listu s tlacitkama na vyhrev a jiny ramecek s vyrezem pro tu listu, ten mam. Jako novy. Pokud budes kupovat sedaky, napis mi vin darce...

Jestli vyhrev vcetne montaze stoji 4k, tak to bud bude ultra smejd nebo to nekdo dela zadarmo. Protoze vytahnout sedak, rozebrat prdelovnik, rozebrat zada, vecpat decky, slozit zpatky, vrhnout se na druhou sedacku, natahnout elektriku, ovladani - za 4k to nemuze byt nic extra. Pokud to nekdo nema "zdarma" -))
George_81
Klubové ID: 3015

#25 Příspěvek od George_81 »

Ja mám tuhle přestavbu za sebou. Nebyla to taková hruza. Co se muselo dodělat: Koupit požadované sedačky (pokud možno i s modulem), dodelat kabelove svazky (delal jsem je sam, jen jsem musel sehnat originál piny), sehnat ovladaci listu na vyhrev, vzhledem k tomu, ze tam mam PDC, START/STOP a vyhřev byl celkem problém sehnat starší, ale po chvíli jsem měl štěstí (origo BMW retrofit stojí 4700), instalace šla celkem hladce, natáhnout kabely od pojistek, namontovat sedačky a zapojit, naprogramovat a hotovo. Pozor na odpojení sedaček bez odpojení baterie, udělal jsem to a hodilo mi to chybu airbagu :-)
Davyd

#26 Příspěvek od Davyd »

Maatiz: konkrétně je to tohle http://levnealarmy.cz/eshop/vyhrivani-s ... csh-1.html ale z jiného servisu/obchodu (neznám jeho stránky). Cena vč. montáže bez DPH 2tis. Kč/sedadlo - případně je cena stejná "bez papírů".
Nakolik je to šmejd neposoudím :oops:
Jinak jsme se nepochopili, že si musím sehnat sedačky je mi jasné - zajímala mě cena za zapojení. Na ebay.de se pohybují sedačky v rozmezí 500-1000€, asi si zatím nechám zajít chuť :)
Odpovědět