Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dotaz na automatickou převodovku
-
Ahoj řešil jsem podobný problém. Mě při zatížení motoru (např.při jízdě do kopce) klesali a stoupali otáčky cca +-200ot. a plyn jsem měl ve stabilizované pozici. Zajel jsem do Kojetína fa KAPS - nejspíš nejlepší odborníci na autom.převodovky. Auto projeli, po konzultaci objednali a opravili. Nakonec jsem převodovku měnil celou cca 37.000,-Kč. Při konzultaci mi technik vysvětloval, že škubání bude další krok jak se převodovka bude chovat. Měl jsem najeto 185.000km, což je podle technika tak akorát na hranici životnosti. Obecně platí, že jakmile automat škube a neřadí plynule, je něco špatně.
erwinak píše:Zravím,mám Bmw 330xd E91 a začala mi škubat převodovka při řazení nízkých stupňů na vyšší,olej je měněný a je tam originál olej Bmw. Neměl tu někdo podobný problém? Jen doufám že nejde do ři..
Zdravím, chcel som sa opýtať ako to s tým škubaním dopadlo. Mám rovnaký problém, E91, 330xD a pri akcelerácii to niekedy jemne škube