aha..tak to sem spatne pochopil..kazdopadne i tak od te doby, co mam xenony dalkove skoro vubec nepouzivam...je to super oproti zarovkam. ktere sem mel na e46ce. Mam tam paraboly, takze si nestezuju jediny kdo to pouziva je moje mlada
Ano, myslel jsem to jak píše Selix, v noci s US bys asi moc neviděl, max tak 2 m před auto. Ono když použiješ třeba výbojky s 6000K tak sice svítí krásně modře ale viditelnost už je slabší, prostě ideál je těch 4300K a to mají ty Super white, ty Cosmo blue mají 4800K.
Tak já jsem spokojen, mám namontováno, rozdíl oproti Philips neskutečnej, udělám ještě nějaké foto.
Dave320 píše:Ano, myslel jsem to jak píše Selix, v noci s US bys asi moc neviděl, max tak 2 m před auto. Ono když použiješ třeba výbojky s 6000K tak sice svítí krásně modře ale viditelnost už je slabší, prostě ideál je těch 4300K a to mají ty Super white, ty Cosmo blue mají 4800K. Tak já jsem spokojen, mám namontováno, rozdíl oproti Philips neskutečnej, udělám ještě nějaké foto.
Udelej jak sivtí s US a jak v noci jsem zcedavy, asi se do toho pustim o vikendu.
tak jsem je tam uz hodil taky....meli jste fakt pravdu ze vymena dalkovky je masakr!!! nejdriv mi tam zapadla zarovka do svetla tak jsem ji asi pul hodin lovil....pak jsem po dalsi hodine prisel na ten system s tema kovovyma pacickama a nakonec jsem to vymenil...jen se mi zda ze tam neni nejak na pevno, porad se hybe kdyz s tim zkusim zakvydlat.....musim se na to zejtra kouknout....ale jinak teplota barvy je ok...
Doleha docela dobre. Takovy ten vykously ctverec na zarovce ma byt nahore coz je. Ale kdyz zo zaareruju tema packama a pripojim konektor. Pak s tim trochu zakvydlam tak se zarovka hybe. Trochu mam strach co to udela za jizdy.
suma sumarum - jake jsou moznosti pro me - e90 pred faceliftem 2006 - mam tam xenony - nemam senzor svetel, - je mozny to prekodovat na US DRL a nebo tam dat lepsi angel eyes a preprogramovat na DRL jen pro ty ANGEL eyes (na poloze 0) jo a jaka je moznost dodelani sensoru?
richardson píše:suma sumarum - jake jsou moznosti pro me - e90 pred faceliftem 2006 - mam tam xenony - nemam senzor svetel, - je mozny to prekodovat na US DRL a nebo tam dat lepsi angel eyes a preprogramovat na DRL jen pro ty ANGEL eyes (na poloze 0) jo a jaka je moznost dodelani sensoru?
Mam ten samy pripad myslim ze pro tebe je max moznost nakodova USDRL, krouzky urcite ne nemas na to svetla, a senzor budu resit mozna do budoucna jestli bide moznost dodělat.
marku tak dej kdyztak vedet jak si poridil s tim senzorem, ale myslim ze ten senzor zakompovanej v destovim senzoru, kterej taky nemam, takze jedina vymena asi mozna komplet cely celni sklo se senzorama.....no asi se na to vyseru
richardson píše:marku tak dej kdyztak vedet jak si poridil s tim senzorem, ale myslim ze ten senzor zakompovanej v destovim senzoru, kterej taky nemam, takze jedina vymena asi mozna komplet cely celni sklo se senzorama.....no asi se na to vyseru
No jasne ze je to v celnim skle, budu se o tom bavit s nejakm borcem, no pokud by tam nesla dat nejaka nahrada ze by si to mel mimo sklo nekde bokem a spolupracovalo by to s ridici jednotkou tak jinak by to bylo v poho.
richardson píše:marku tak dej kdyztak vedet jak si poridil s tim senzorem, ale myslim ze ten senzor zakompovanej v destovim senzoru, kterej taky nemam, takze jedina vymena asi mozna komplet cely celni sklo se senzorama.....no asi se na to vyseru
No jasne ze je to v celnim skle, budu se o tom bavit s nejakm borcem, no pokud by tam nesla dat nejaka nahrada ze by si to mel mimo sklo nekde bokem a spolupracovalo by to s ridici jednotkou tak jinak by to bylo v poho.
Tak asi nejlepší original to znamena vymeni cele celni sklo + ovladač natahnou takbel a nakodovat
Caute má někdo nakodovane AE jako denní svícení před FL? Muj modul to prý umí ale bojím se ze LED jsou dost slabé na svícení. Má někdo zkušenost? Našel jsem na netu ted 20W led otazka jak to svítí. Někde jsem dočetl že jsou k tomu potřeba i jiná světla jiná struktura tak jestli je to pravda nevím.
Nemá někdo zkušenost?
Zdravím!
Chci se zeptat přestal mi svítit kroužek na mém bmw (E90 2006 Bi-xenon).
Chtěl bych ale pořád tu žlutou barvu. Da se ta žárovka někde koupit? Popřípadě ví někdo co je to za typ?
Pokud by to šlo tak nejlepe SZ.
Ahoj, jestli chceš tu původní barvu která je tam orginál tak je tam 10w malá žárovka s paticí BA9S, sice se trošku hůř shání, ale v každé (mototechně) by ti ji měli objednat, nebo ji budou mít skladem.