Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
M52B28 nejede nad 5000 otáček-- Vyřešeno:signál rychlosti
Ahoj nechci zakládat další téma ale mám podobný problém .
Auto 328 M52 rv97 v D na dálnici se mě při 180 začne problikávat kontrolka ASC a Auto přestane táhnout dělá to jen při dosažení 180 jak na 4 tak na 5 a dál nejede . Po vypnutí ASC tlačítkem jede normálně jak na 4 tak na 5 z 130 na 200 no problema .
Auto 328 M52 rv97 v D na dálnici se mě při 180 začne problikávat kontrolka ASC a Auto přestane táhnout dělá to jen při dosažení 180 jak na 4 tak na 5 a dál nejede . Po vypnutí ASC tlačítkem jede normálně jak na 4 tak na 5 z 130 na 200 no problema .

porsacek píše:Ahoj nechci zakládat další téma ale mám podobný problém .
vitej v klubu, ja uz studuju celou ABS jednotku a propojeni s jednotlivymy cidly a ECU , je to prýma
kdyz budes mit stesti zacni nactenim modulu ABS, ja to stesti nemam, je to fakt sragora ta e36, viz komunikace diag vsechno je K-line jen ABS je ADS RX,TX , fakt super, je ktomu treba seriak pro diag......