Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
budíky E36
Ahoj kluci potrebuju poradit , skáče mi ručička otáčkoměru, po nastartovaní jde vše normalně , po cca 5minut jizdy se začne ručička zasekavat na určitých otáčkách až se uplně sekne, ale motor jde normalne je po GO , po vypnutí motoru zustane ručička zasekla třeba na 4tis/ot., po opětovném otočení klíčku do polohy start se ručička vratí do normalní polohy, když jsem dával chrom kroužky kolem budíků tak jsem na jednom konektoru ze zadu z budiku ulomil ten zamek na konektoru ale drzel tam fest i bez toho zamku, jestli nekdo by jste věděl co by to bylo díky moc
spíš jestli si nenarazil ručku moc na tom kolíku nějak omylem, teť jak se ti tam motá tak dře o podklad někde, skus test budíků (viz youtube či google e 36 dashboard test a pod...) jestlis e ti to bude sekat problém bude dle mě na 90 % v tomhle, dělá mi to sem tam taky ale sem línej to zase rozebírat
ten konektor b tam měl držet i bez toho celkem bezproblémů tuším že to tam už od předchozího majitele taky nemám, pokud nepomůže budeme řešit dále