proc ho chces menit, nerozumim moc otazce -)) Musis shodit naraznik, ostriky, bacha na PDC pokud mas, plastove podbehy, kryt pod motorem a pak ho lehce vyndas. No a uz jsi na xenonu a muze jit ven. Pokud jsem na nic nezapomnel -)
Neznačkové stojí hlavně za bačkoru. Svítí divně a odejdou mnohem dříve. Osobně mohu doporucit Osram Xenarc Cool Blue Intense. Před 5 dny jsem dal nové a čas od času mne problikávají, že je oslňuji...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77 píše:Neznačkové stojí hlavně za bačkoru. Svítí divně a odejdou mnohem dříve. Osobně mohu doporucit Osram Xenarc Cool Blue Intense. Před 5 dny jsem dal nové a čas od času mne problikávají, že je oslňuji...
nech si seřidit světla ,když jsem měnil ja vybojky tak jsem pohnul se servama co jsou na tam a uz to svitilu čudne.
Mě osobně je to u prdele. Alespoň lépe vidím... Měnil jsem je v garaži, před výměnou jsem si udělal rysku na zdi a po výměně byla stejně. To je můj regloskop
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex