Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chip od Kelleners nebo JB4 ?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmw335

#601 Příspěvek od bmw335 »

[quote="IlikeU"]tuto chybu mi to hazi:
3100 low boost mode engaged -- CEL displayed

od te doby co jsem nahral iso 18.

kdyz jedu na bomby tak zadna chyba, jakmile jedu jak clovek vyskoci chyba.

Jinak ted koukam na logy a i kdyz jsem mel mapu 5 v logu mam mapu 4.

AFR mam na 0 a je stejně kostrbatý jako před tím.

Když mám AFR 0 nedostanu se na mapu 5 s tlakem nad 15psi. jakmile dam AFR na defaoult dostanu se na 17-18psi.

Dnes jsem si při blbnutí na parkovišti posral nápravu, buď poloosa nebo vnější kloub. :/ Takže auto je na marodce.

Jinak Poldo udělal si dobře že jsi nejel na sprintovaní s Eliškou, horší sraz jsem nezažil. Organizace uplně v hajzlu. na dráze až dvojce sprintéru. Čekal jsem už že to do sebe naperou. Štěstí stálo při všech.

Vstupný bylo symbolický 50kč a normálka plno lidí nezaplatilo :D borec co pronajal letoště ještě doplácel ze svého.

Byla tam 760i asi jediné auto nejblíž ke mě ale odjel hned na začátku.

moc necápu, k čemu je dobrý tohle pálení pneumatik na letišti :lol: já bych tohle se svým nikdy neudělal, mám ho rád :lol: Pak se mi nestane to, co se stalo tobě...blbinky a nakonec pneu vohoblovaný a ještě nápráva. Tohle točení dokola bych nechal tuningářů s e36tkama :lol:
Poldav6

#602 Příspěvek od Poldav6 »

bmw335 píše:moc necápu, k čemu je dobrý tohle pálení pneumatik na letišti :lol: já bych tohle se svým nikdy neudělal, mám ho rád :lol: Pak se mi nestane to, co se stalo tobě...blbinky a nakonec pneu vohoblovaný a ještě nápráva. Tohle točení dokola bych nechal tuningářů s e36tkama :lol:

Proč? Protože to jde.. je to zábava... Nepsal jsi, že jsi se nějak prudce rozjížděl na dvojku..? A kvůli tomu máš načatou spojku v 50tis. km, což je fakt rarita? Hele tady není místo někoho soudit ;) Jeden si bude piplat auto a občas šlápne na plyn, jiný se bude z něj snažit dostat maximum.. To už je na každém.

Nedávno jsem vášnivě vyprávěl známému, jak mám auto s 300HP, ale že jsem si sehnal řídící jednotku, která z toho dostane přes 400. A on se na mě tak tupě podíval a řekl: "A proč bys to měl dělat? To ti je 300 koní málo...?" Na odpověď.. "Protože to jde." jen kroutil hlavou. Nevím, možná v tom byla i závist.

Každopádně IlikeU, přemýšlel jsem že bych přijel jiným autem jen tak na čumendu, ale nevím no, co čtu na Facebooku tak to asi bylo hodně divoký :-)
bmw335

#603 Příspěvek od bmw335 »

Poldav6 píše:
bmw335 píše:moc necápu, k čemu je dobrý tohle pálení pneumatik na letišti :lol: já bych tohle se svým nikdy neudělal, mám ho rád :lol: Pak se mi nestane to, co se stalo tobě...blbinky a nakonec pneu vohoblovaný a ještě nápráva. Tohle točení dokola bych nechal tuningářů s e36tkama :lol:

Proč? Protože to jde.. je to zábava... Nepsal jsi, že jsi se nějak prudce rozjížděl na dvojku..? A kvůli tomu máš načatou spojku v 50tis. km, což je fakt rarita? Hele tady není místo někoho soudit ;) Jeden si bude piplat auto a občas šlápne na plyn, jiný se bude z něj snažit dostat maximum.. To už je na každém.

Nedávno jsem vášnivě vyprávěl známému, jak mám auto s 300HP, ale že jsem si sehnal řídící jednotku, která z toho dostane přes 400. A on se na mě tak tupě podíval a řekl: "A proč bys to měl dělat? To ti je 300 koní málo...?" Na odpověď.. "Protože to jde." jen kroutil hlavou. Nevím, možná v tom byla i závist.

Každopádně IlikeU, přemýšlel jsem že bych přijel jiným autem jen tak na čumendu, ale nevím no, co čtu na Facebooku tak to asi bylo hodně divoký :-)

já nikoho ale nesoudím, at si dělá každej co chce :lol:
IlikeU

#604 Příspěvek od IlikeU »

Poldav6 píše:

Sraz nebyl nic extra, strasnej chaos. jednomu klukovi ukradli kola co měl připravené jako náhradní.

těšim se na krásno. Když by to vyšlo bylo by fajn když by jsme se vši s 335kama tam sešli. Jen Rikimu se asi ze Sloveska nebude chtít na tak dlouhou pouť.

Jinak jsem hodil pár slov s BEE a na Krásně bude focení aut s modelkama a možnosti velkoformátového tisku rovnou na místě.

To bmw335 původně jsem chtěl napsat ale vim že to nemá cenu takže asi tak.....
bmw335

#605 Příspěvek od bmw335 »

my love :lol:
Přílohy
923036_617872311574114_1760104559_n.jpg
923036_617872311574114_1760104559_n.jpg (180.46 KiB) Zobrazeno 1325 x
riki18

#606 Příspěvek od riki18 »

Jeden CZ zraz v Trencine :)

http://speed-show-cz.tuning-sport.cz

Myslel si v HK? To je trochu od ruky :(((
kenzee

#607 Příspěvek od kenzee »

Chlapi, omlouvam se za OT, ale ma tu nekdo cabrio - e93? Mam mpaketovej podvozek, 19" non rf a zda se mi, ze to plave jako krava od zadku. Predtim jsem mel mpaketovou e90 a to byla naprosto jina lliga. Vim, ze je o dost tezsi nez e92, ale abych s tim mel strach nastrelit zatacku :(. Poznam to nejvic na vlnite silnici v rychlosti tak od 120. Chci se jenom ujistit, ze to dela fakt vaha auta a ne ze mam v prdeli tlumice. S takovou zatim na jb4 prdim.
Poldav6

#608 Příspěvek od Poldav6 »

kenzee píše:Chlapi, omlouvam se za OT, ale ma tu nekdo cabrio - e93? Mam mpaketovej podvozek, 19" non rf a zda se mi, ze to plave jako krava od zadku. Predtim jsem mel mpaketovou e90 a to byla naprosto jina lliga. Vim, ze je o dost tezsi nez e92, ale abych s tim mel strach nastrelit zatacku :(. Poznam to nejvic na vlnite silnici v rychlosti tak od 120. Chci se jenom ujistit, ze to dela fakt vaha auta a ne ze mam v prdeli tlumice. S takovou zatim na jb4 prdim.

Hele a nemáš nové gumy? Mně plave zadek od té doby, co jsem přezul na nové letní Barum - řeším to jako reklamaci... Mám e92
kenzee

#609 Příspěvek od kenzee »

Poldav6 píše:
kenzee píše:Chlapi, omlouvam se za OT, ale ma tu nekdo cabrio - e93? Mam mpaketovej podvozek, 19" non rf a zda se mi, ze to plave jako krava od zadku. Predtim jsem mel mpaketovou e90 a to byla naprosto jina lliga. Vim, ze je o dost tezsi nez e92, ale abych s tim mel strach nastrelit zatacku :(. Poznam to nejvic na vlnite silnici v rychlosti tak od 120. Chci se jenom ujistit, ze to dela fakt vaha auta a ne ze mam v prdeli tlumice. S takovou zatim na jb4 prdim.

Hele a nemáš nové gumy? Mně plave zadek od té doby, co jsem přezul na nové letní Barum - řeším to jako reklamaci... Mám e92

Novy gumy mam, ale uz jsem na nich najel cca 2000km, to by si snad kurnik uz sedlo, ne? Auto mam chvilku, predtim to byly rf, ale kvuli poskozeni jsem je menil, takze stav pred vymenou neznam. A nikdy driv jsem s zadnou e93 nejel, tak nevim, ale jsem z toho celkem nasrany. Kdyz slozim strechu, tak je to uplne v prdeli.
bmw335

#610 Příspěvek od bmw335 »

kenzee píše:
Poldav6 píše:

Novy gumy mam, ale uz jsem na nich najel cca 2000km, to by si snad kurnik uz sedlo, ne? Auto mam chvilku, predtim to byly rf, ale kvuli poskozeni jsem je menil, takze stav pred vymenou neznam. A nikdy driv jsem s zadnou e93 nejel, tak nevim, ale jsem z toho celkem nasrany. Kdyz slozim strechu, tak je to uplne v prdeli.

Vyzkousej si sam jestli nemas volny stabil. tycky. Vytoc kola na max a uvidis postavenou tycku spojenou s napravou, tak s ni zahejbej, jestli nebude drzet fest, je v prdeli. To same na druhe strane. Nejlip se tam dostanes pro kontrolu leve tycky vytocit kola na max do prava a opacne. Pak to same vyzkousej s ramenama, ale tam se dostanes zase s obracene natocenyma kolama a tam malinka vule byt muze.mne stabilizacni odesly po 35tis , kdy to silene plavalo. Co se tyka tlumicu tak na kontrolu jedine do bmw, jinde ti reknou ze jsou v prdeli protoze to neumi tyhle podvozky. Byl jsem na tlumicich v best drive servisu tam sem mel vsechny v prdeli s 10% ucinnosti protoze to neumelo zmerit. V bmw jsem mel min hodnotu 69%.
Poldav6

#611 Příspěvek od Poldav6 »

Vzhledem ke konstrukci nápravy, nemůžou tlumiče způsobovat plavání na silnici. Tak mi to bylo řečeno. Tlumič u naší nápravy jen tlumí, kolo drží ostatní komponenty.. Zajeď někam na zvedák, aby se dalo pořádně zacloumat kolama.
kenzee

#612 Příspěvek od kenzee »

moc díky chlapi za rady, "snad" tam bude něco v prdeli a není to tou váhou :).
Poldav6

#613 Příspěvek od Poldav6 »

Hele já bych nevylučoval ani ty gumy.. Už to řeším s Otrokovicema, bohužel mají 30 dnů.. No jsem zvědav.
riki18

#614 Příspěvek od riki18 »

Pozrel by som zadne silentbloky, tie su v serii vyrobene zo zuvacky :)

Btw niekto s verziou 19? Mojmu autu krasne sekne :) 18tka sa mi nepacila a 19 vyborna.
bmw335

#615 Příspěvek od bmw335 »

riki18 píše:Pozrel by som zadne silentbloky, tie su v serii vyrobene zo zuvacky :)

Btw niekto s verziou 19? Mojmu autu krasne sekne :) 18tka sa mi nepacila a 19 vyborna.
ž

Já ji zkoušel, ale jen jestli mi náhodou nepřestane ten pazvuk po vypnutí motoru a je stejně hnusně nahlas jak na 18tce. Nejmín je slyšet na 16tce a 17 takže 17 zůstala.
Zvlaštní, přitom 19 je stejná jak 18 akorát je tam opravena nějaká chybka co se někomu ukazovala
riki18

#616 Příspěvek od riki18 »

Posli mi logy a ake mas nastavenie. Ja som sa s tym pohral a zatial super. :)
bmw335

#617 Příspěvek od bmw335 »

riki18 píše:Posli mi logy a ake mas nastavenie. Ja som sa s tym pohral a zatial super. :)

logy jsem nedělal, ale můžu je udělat. Nastavení mám default, obě wastegate nastavení na 80, fuel loop 80, jediný co mám změněný je shift reduction a upravenou mapu 6.
riki18

#618 Příspěvek od riki18 »

bmw335 píše:
riki18 píše:Posli mi logy a ake mas nastavenie. Ja som sa s tym pohral a zatial super. :)

logy jsem nedělal, ale můžu je udělat. Nastavení mám default, obě wastegate nastavení na 80, fuel loop 80, jediný co mám změněný je shift reduction a upravenou mapu 6.

Preco mas upraveny shift reduction? Na aku hodnotu? Ja pri automate mam 60. Skus wastegate na 70 a fuel na 50. Skus nahrat co za pazvuk ti to robi. Mne nic. Sice mam nove turba, cca 3000km najazdenych ale ani predtym mi po vypnuti nic nerobilo.
bmw335

#619 Příspěvek od bmw335 »

riki18 píše:
bmw335 píše:

Preco mas upraveny shift reduction? Na aku hodnotu? Ja pri automate mam 60. Skus wastegate na 70 a fuel na 50. Skus nahrat co za pazvuk ti to robi. Mne nic. Sice mam nove turba, cca 3000km najazdenych ale ani predtym mi po vypnuti nic nerobilo.

reuction má na 0, mám manuál. A co se nastaví tím fuel na 50?

Je to ten zvuk, těsně jak se vypne motor, tady to není moc slyšet, ale na 18tce a 19tce to vyloženě zavrže. Nejdřív sem myslel že je nějakej posranej větrák, ale je to slyčet z boku motoru ve chvíli vypnutí motoru se zatáhne zpátky táhlo od waste. Dělá to jen když se to nechá cca 5min prohřát a nedělá to na mapu 0.

http://www.youtube.com/watch?v=XjeFnNx3R04
IlikeU

#620 Příspěvek od IlikeU »

riki18 píše:Jeden CZ zraz v Trencine :)

http://speed-show-cz.tuning-sport.cz

Myslel si v HK? To je trochu od ruky :(((

Do trenčína jsem chtěl ject původě ale Karlováráce pořádají komorní srázek.

Bude tam tak cca 50-100 BMW a pokud to dopadne tak 4kousky 335i.

Jinak s tebou počítám že se střetnu v Brně dle domluvy na srazu sportovních vozů. Kde zas potkam to červené Porsche :D
Odpovědět