bmw335 píše:IlikeU píše:vy se mi líbíte co to znamená o dost rychleji? jakože klasickej automat zařadí za 5s a DCT za 1sekundu? jsou tam rozdili desetinek sekund.
a auto s najetejma 200 000km neni mrtvi.
Kazdej nema na novy. Uplne ho chapu a rad ho pri koupi potporim pokud auto bude ok.
asi auto s DCT za 300 nekoupis ani za 400 ani za 500.
Je to znát ta rychlost:) Proč na nový? nebavíme se o novým bavíme se o autě aspon za 500, jinak je to podle mě past na prachy, nebo to smrdí něčím.
Jo 200 není mrtvý, jen je to už na cestě

A člověk s tím bude chtít třeba dalších 100 najet a pochybuju že by to vydržela.
u takovýho auta bych nad 100 najeto nešel....
já bych to nechal zkontrolovat v servise hlavně, kde ví co kontrolovat, samo, že ne v autorizovaným, ale někde kde dělají bmw a jsou OK. to, že to auto pojede jak má, ještě neznamená že je tam vše OK.
Aut jsem měl již několik a vim že auto je schopné naject 300km. V německu jak píšeš jsou 335i naprodej co maj najeto 250k nebo 280k a furt jezdi.
A sypat můžeš peníze do auta co má najeto 100k tak do auta co má najeto 200k. Myslim že záleží jak se k němu původní majitel choval.
335i je seriový auto není to žádnej speciál jako M3 nebo M5. životnost toho auta nekončí.
Dál to řešit nebudu, chce se podívat na auto za 300 rád tam sním zajedu a řeknumu svuj názor. Bude chtít auto za 500 pojedu se snim podívat na auto za 500.
Ale pokud se chce podívat na auto za 300 tak asi to vypovídá o rozpočtu, jinak by nekoukal na nejnižší 335 co se dá koupit.
Třeba chce mít jen porovnání auto za 300 a auto za 500. To je na něm.
Ale řikat o autě že ve 200tis km je na cestě k smrti je debilita.
Cena je podezdřelá bůch ví jak na tom auto bude. Ale moje auto až bude mít 200k bude furt čilí a funkční. Co odejde se koupí nový nebo repasovaný a auto bude fungovat furt dál.
Máš názor že to auto by jsi nad 100 nekoupil měj ho.
ale nemůžeš hanit auto, který jsi neviděl jen kůli ceně.