Ahojte, vim, ze tu o tom bylo popsano mraky, ale presto si zalozim dalsi tema
Mam v Compactu 1995 svetla s zarovkama HB3, ktera sviti mizerne a navic se musi tak co 3-4tkm menit zarovky za 150kc/ks. Vodici listy na svetlech na blinky jsou vylamane a vse me maximalne dozralo, kdyz jsem predevcirem ztratil blinkr na dalnici.
Kterymi svetly by to slo nahradit? H7 z FL verze? Bude to pasovat na konektory?
Diky moc za vase nazory a postrehy..
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8
taky sem toto resil v jednom z temat (tema bys tu nasel a bylo by mozna vhodnejsi na nej jenom navazat, resilo to hoooodne lidi).
Ja se nakonec rozhodl pro H1 DJ Auto (sehnal sem pres Fatal Designa). Vzhledove urcite nejlepsi, svitivost...no neni to xenon, ale s poradnyma zarovkama nemas problem. Montaz je extremne jednoducha a sednou jak prdel na hrnec. Mel sem to na E36 kupe a nevim 100% jestli jsou totezne s compactem.
Já jsem chtěl vyměnit svoje ještě origo světla s H1 a čočkou za jiné, protože mi přišlo, že to nesvítí a když sjem viděl, jak svítí ostatní, tak jsem si to rozmyslel. Dal jsem tam HOD žárovky s xenonovým plynem a jsem spokojen:D
najlepsiu svietivost z original svetiel mali svetla H7 ale tam bol problem s plastovymi sklickami vnutry ktore sa prepalovali..preto aj ja som si dal na compacta bosch H1 a som spokojny, konektory ti pasovat nebudu ale mozes si ich prerobit alebo na ebay sa daju kupit take redukcie z compact svetiel na sedan,tour,coupe
taky sem toto resil v jednom z temat (tema bys tu nasel a bylo by mozna vhodnejsi na nej jenom navazat, resilo to hoooodne lidi).
Ja se nakonec rozhodl pro H1 DJ Auto (sehnal sem pres Fatal Designa). Vzhledove urcite nejlepsi, svitivost...no neni to xenon, ale s poradnyma zarovkama nemas problem. Montaz je extremne jednoducha a sednou jak prdel na hrnec. Mel sem to na E36 kupe a nevim 100% jestli jsou totezne s compactem.
Dík za tip, obávám se ale, že na compacta to nedám, je tam napsano "bez Compact"viz:
asi ti to toho moc nepoví, nejsou to kdoví jak bílé na pohled, ale když jedeš, tak ta barva je příjemná, svítí to daleko více bíle, než klasická žárovka a řekl bych že i o dost více co se svítivosti týče.
já mám na autě DJ auto H7 paraboly, nevím jak dlouho tam jsou, a taky to svítí tragicky, tak přemýšlím, co dál... H1 DJ auto jsou lepší myslíte? To jsou čočky nebo paraboly?
vsechny přední světla na E36 jsou shodné , liší se akorat blinkry (coupe a cabrio má sirsi tvar a zbytek maji trochu ostřejší hrany a jsou štíhlejší) jinak př. světla pasují na všechny E36
TM píše:já mám na autě DJ auto H7 paraboly, nevím jak dlouho tam jsou, a taky to svítí tragicky, tak přemýšlím, co dál... H1 DJ auto jsou lepší myslíte? To jsou čočky nebo paraboly?
TM píše:já mám na autě DJ auto H7 paraboly, nevím jak dlouho tam jsou, a taky to svítí tragicky, tak přemýšlím, co dál... H1 DJ auto jsou lepší myslíte? To jsou čočky nebo paraboly?
Tak jsme si to ujasnili co kam pasuje, výborně, ale co teda ty H7 paraboly? má to ještě někdo na autě? Já je měl v e46 a tam to svítilo perfektně, nechce se mi věřit, že to tady bude svítit tragicky..
lucas22 píše:ja som dal namiesto povodnych vypalenych Bosch H7, nove ZKW H7 a ziarovky XENESIS a svieti to velmi dobre. Urcite lespie nez H1.
Máš H7 paraboly?
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8