Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Skla do zrcátek E36 M3

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Wocky

#1 Příspěvek od Wocky »

m4zzy
Klubové ID: 3096

#2 Příspěvek od m4zzy »

Německy neumím, ale mám zkušenosti s tímhle:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat ... vex&_rdc=1

Sice poprvé mi to přišlo rozbité ale poslali hned nové, akorát na špatnou stranu (chtěl jsem řidičovo a přišlo pravé) na potřetí to přišlo OK.
Tompo
Klubové ID: 1762

#3 Příspěvek od Tompo »

m4zzy píše:Německy neumím, ale mám zkušenosti s tímhle:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat ... vex&_rdc=1

Sice poprvé mi to přišlo rozbité ale poslali hned nové, akorát na špatnou stranu (chtěl jsem řidičovo a přišlo pravé) na potřetí to přišlo OK.
:potlesk:
EdyBoyS

#4 Příspěvek od EdyBoyS »

kolik to sklíčko stojí nové v BMW?

btw dělal se do těch M3 zrcátek origo výhřev, nebo je to jen bastl??
Mám totiž origo M3 zrcátka a v zimě nefunguje ani na jednom výhřev...
j3ykobim
Klubové ID: 1749

#5 Příspěvek od j3ykobim »

EdyBoyS píše:kolik to sklíčko stojí nové v BMW?

btw dělal se do těch M3 zrcátek origo výhřev, nebo je to jen bastl??
Mám totiž origo M3 zrcátka a v zimě nefunguje ani na jednom výhřev...
v BMW 2400kč
m4zzy

#6 Příspěvek od m4zzy »

Já koupil "vyhřívané". Taky mám origo M3 a výhřeb je dělaný asi tak, že na zadní straně sklíčka je jakýsi "obvod" ze kterého trčí dvě packy kovové. Na to se asi něco má dát, ale já jsem v zrcátku jiné kabely neměl. tak nevím. Stejnak jsem ten výhřev nepotřeboval, a nevím, jestli je automatický, nebo je v autě tlašítko někde..já tam žádné nemám tak možná že ani vyhřívané nemám..netuším
Tompo
Klubové ID: 1762

#7 Příspěvek od Tompo »

Co jsem zatím viděl, tak většina E36 měla přípravu na výhřev zrcátek, jen zrcátka jako taková buď byla nebo nebyla vyhřívaná. Výhřev je automatický jak v létě tak v zimě.
Lucifer
Klubové ID: 3086

#8 Příspěvek od Lucifer »

Výhřev jede nonstop po zapnutí motoru :)

Máte ty originál zrcátka sklopný ?
paca

#9 Příspěvek od paca »

Lucifer píše:Máte ty originál zrcátka sklopný ?
jsou sklopné, ale bohužel jenom jednou :D
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#10 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Já mám na autě takové ty čínské plastové repliky M3 zrcátek s blinkrama. Jsou manuální a bez výhřevu, což mě štve a ještě ktomu mi jedno někdo urval, tak tam chci dát:

http://www.bmwstyle.sk/index.php?route= ... uct_id=370

Nemáte je někdo?
Fatal Design
Klubové ID: 1036
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fatal Design »

Mám origo tovární vyhřívané, akorát že nevyhřívají, ale s úspěchem používám škrabku za 20,-Kč a dobrý :lol: :lol: :lol:
Lucifer
Klubové ID: 3086

#12 Příspěvek od Lucifer »

paca píše:
Lucifer píše:Máte ty originál zrcátka sklopný ?
jsou sklopné, ale bohužel jenom jednou :D
No jasně homologaci prostě mají :) Včera u mě prudili dopraváci sám jsem se nestačil divit co se jim na originálech nezdálo a prej že to jsou poslký repliky Obrázek
EdyBoyS

#13 Příspěvek od EdyBoyS »

Já mám u řidiče prasklé sklíčko už asi rok a váhám, jestli má cenu kupovat za 2 tisíce nové, nebo jezdit s prasklým... případně kdo máte zkušenost s tím ebay?? a je to sklíčko totožné?? aby v něm nebylo vidět hovno jak v těch replikách...

Pokud to někdo budete objednávat tak bych se přidal též a mohli by jsme dát poštovné na půl
talio2

#14 Příspěvek od talio2 »

EdyBoyS píše:Já mám u řidiče prasklé sklíčko už asi rok a váhám, jestli má cenu kupovat za 2 tisíce nové, nebo jezdit s prasklým... případně kdo máte zkušenost s tím ebay?? a je to sklíčko totožné?? aby v něm nebylo vidět hovno jak v těch replikách...

Pokud to někdo budete objednávat tak bych se přidal též a mohli by jsme dát poštovné na půl
jooo to mě když prasklo na Feldě tak jsem jel ke sklenáři a byl to cajk :D
Wocky

#15 Příspěvek od Wocky »

Zkusil jsem objednat z Polska, tak pak poreferuji
m4zzy

#16 Příspěvek od m4zzy »

EdyBoyS píše:Já mám u řidiče prasklé sklíčko už asi rok a váhám, jestli má cenu kupovat za 2 tisíce nové, nebo jezdit s prasklým... případně kdo máte zkušenost s tím ebay?? a je to sklíčko totožné?? aby v něm nebylo vidět hovno jak v těch replikách...

S tím ebayem v pohodě jak jsem psal. A je to polský výrobce takže z polska to bude nejspíš uplně stejné a asi i za mín peněz. A vidím v tom stejně jako v origo pravém zrcátku. koupil jsem vypouklé a v poho vidím.
Oldman
Klubové ID: 1434
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Oldman »

m4zzy píše:

S tím ebayem v pohodě jak jsem psal. A je to polský výrobce takže z polska to bude nejspíš uplně stejné a asi i za mín peněz. A vidím v tom stejně jako v origo pravém zrcátku. koupil jsem vypouklé a v poho vidím.
Toto mi nabídl uživatel Traviss sklíčko
http://imageupload.pjweb.cz/?di=JJNQ

Je to druhovýroba, modré, asférické, bez vyhřívání, součástí balení je plastový balast s packama, na který se oboustranou páskou lepí sklo - vše součástí balení..

Cena 500,- + poštovné
EdyBoyS

#18 Příspěvek od EdyBoyS »

Oldman píše:
m4zzy píše:

Toto mi nabídl uživatel Traviss sklíčko
http://imageupload.pjweb.cz/?di=JJNQ

Je to druhovýroba, modré, asférické, bez vyhřívání, součástí balení je plastový balast s packama, na který se oboustranou páskou lepí sklo - vše součástí balení..

Cena 500,- + poštovné
Na tom sklíčku se mi nelíbí ten proužek, nevypadá to jak origo :-/

Nechápu proč obyč sklíčko v kelly stoji do origo zrcátek kolem 2 stovek a do emkovýho ani nemají skladem a pokud ho někdo má, tak za 1500 atd :-/ co je na tom tak drahé?
porsacek
Klubové ID: 787

#19 Příspěvek od porsacek »

To M :D
Crixallis
Klubové ID: 2929

#20 Příspěvek od Crixallis »

přidělával jste někdo to sklo do M zrcátka z ebay? dorazilo mi sklo a vzadu jsou jen pruhy lepici pasky, vypada sice dost odolně, ale na těch českých silnicích nevím nevím jestli to udrží... dík za rady

EDIT: jen pro jistotu overeni - ten moturkovy mechanismus je na klasickym zrcatku totozny s mkovym zrcatkem? jde mi o to jestli ty packy co jsou ze zadu na sklicku, se daji cvaknout do obou typu zrcatek.
Odpovědět