bmw335 píše:romano007 píše:bmw335 píše:[quote="romano007"][quote="bmw335"][quote="romano007"]Mě to taky začlo rachotit po nahrání 18iso.Jak už jsem psal uplně se mi v autě rozhodilo snad všechno..A drnčelo to jak kráva a ani nejelo moc..
Teď jsem tam dal 16 od rikkiho a je to v pohodě.Zarachotí to akorát po nastartování a jinak v poho.Auto jede jak blázen.Jo a ještě mi to zavrže když odemknu auto tak ta tyčka u turba popojede do nějaký pozice a zavrže to jak starý kamna:-) a to na mapu 0,1,4...u ne isa mi to nedělalo..

jo to mně taky zavíra jak kamna, je to slyšet co?:D jinak je to nastavení wastegate, co se změní. Schválně si zkus jen při vypnutém motoru spustit změnu map a zase ukončit a pokaždý slyšíš ty kamna

Nebo když dáš třeba z mapy 6 na mapu 0 taky je slyšet jak se nastaví waste.
Že mi pošleš taky tu 16 tku? Vím, že v tý 18 je něco s těma wastama dělanýho. Nechápu, proč to Terry maže ty starý ISA....Když má někdo problém tak to nikde nedostane, než od někoho.
No je to hrozný vrzání:-) já zkoušel přepínat mapy bez motoru a to nevrže,ale když zamknu auto a pak odemknu tak se to tam nastavuje a vrže..a nebo když auto chvíli stojí bez motoru tak se tam něco přepne a
to taky zarachotí.Připadá mi že Terry tam moc s tím laboruje a rozjebe to kde komu...Pošli mi email do SZ pošlu ti tu 16.
No u mně je to jen takový mechanický zvuk bez vrání....jojo, já bych nejradši tu wastegate měl na serii nastavení jako je bez JB4. No právě tvuj problém že se šteluje waste při odemykání je v ISO 18 vyřešeno, píše to Terry, že je tam opravený nastavování waste při probuyení DME, takže jakmile auto odemkneš. Mně to teda nedělalo, asi máš už moc jetý waste a už ti vrže to táhlo. Kápni na něj trochu medu
Každopádně mi připadá, že ISO 18 není nějaký posun dopředu. Přestanu to furt aktualizovat. Já to hnedka udělal jakmile vyšel novej. Ted se na to vyseru, uvidím co udělá ta 16tka, ale je vidět že každýmu reaguje každý iso jinak. Já měl třeba na integrated 2 chyby, který se pak ztratily, pak se objevila další, ale to bylo jen něco s dlouho odpojenou baterií a ted na ty poslední 16,17,18 nemá m chyby vůbec. Ťuk ťuk. Ale je divný, že tobě to našlo chyb spoustu na normál bmw diagnostice a JB nic, přitom by to mělo bejt podobný[/quote]JJ máš pravdu,tedˇna to koukám že u 18 to tam má být vyřešený.já tam fakt zkusím máznout olej,nebo vazelínu třeba to pomůže.Posrat bych tím nic neměl..Jinak fakt nevim proč se mi to tak rozhodilo,je možný že prostě jb nepobral ten nejnovější soft..Teď už to normálně na tý 16tce kody hlásí nemám katy tak mi to občas vyhodí chybu.Předtím to bylo uplně tuhý..Jo a po přehrání na 16 a nastartování motoru se mi rozběhla hned sahara..hodilo to nějakou chybu ohledně sahary tak jsem to smáznul vypnul znovu nastartoval a už vše ok.Záhady jsou tam dost v tom:-)[/quote]
myslíš chlazení motoru na max? To mně taky hele a ne jen u 16tky...Mně to chybu nehodilo, jenom jsem to vypnul a zapnul v menu, vypnul motor a pak už to nikdy neudělalo. Byl sem nejdív vyděšenej co to je, protože to je dost nechutnej zvuk, jak nějakej reaktor před výbuchem

[/quote]No větrák letěl na max a něco to napsalo,ale od tý doby klid.