Zdar chlapi, mám dotaz jestli u mojeho 325 TDS 96" čidlo tlaku turba snímá aktuální hodnotu a podle toho dává naftu nebo jen maximální a pak hodí nouzový režim.
pořád stejně....mam tam chip na 125 kw ale rozhodně to tolik teďka nemá a i kdyby jo tak je přece chujovina že to nereaguje na odpojení čidla tlaku turba...a to samé to je z váhou vzduchu...odpojil sem ji a změna žádná..sem s toho debil....
chip na 116kW, uz mi tych 125kW ktore to neda lezie krkom, ale to je mimo.. tiez som mal chipnutu jednotku, ale po odpojeni to prirodzene padlo do nudzaku, stale si nepovedal ako to ide, porad stejne mi moc nepovedalo, ja sa pytam ci to do kopca na 5tke ide 100, alebo zrychluje z pokoja na stovku za 10-11s.
na stovku těch 13s, na 5 kopec utáhne pokud má nad 1800 otáček.... čerpadlo tam je normálně řizené...před 60 tisícama sem měnil hlavičku čerpadla... asi zajedu na diagnozu ať mi vyčtou aktuální hodnoty co ukazuje čidlo turba a váha vzduchu esli to ukazuje co má..
to si piš že je to divné..jedině že by fakt v tom chipu byl daný program který neřeší tlak turba ano váhu vzduchu a jede si svoje..no uvidím co diagn....