Poldav6 píše:IlikeU píše:Poldav6 píše:No ono je zvláštní, že trakci mají gumy docela dobrou, ale směrově jsou zkrátka nestabilní. Do stovky ok, ale při 130 na dálnici zadek doslova klouže ze strany na stranu...
jakej rozmer tam mas? mezi nami barum neni zadná extra třída

já můžu ve 160 škubat volantem z pruhu do pruhu a auto se ani nehne
255/35 R18. Už jsem to řešil i s pneuservisem, jestli si to nesedne, budu gumy reklamovat. Konstrukční rychlost 270 a já se s tím bojím jet přes 130..
Zimní Barum byly oproti těm letním králem stability.. Proto čekám, že se zajedou. Vnitřní část gum už má 0,5mm pryč, takže pomalu je na čase.
Na druhou stranu na fórech to není neobvyklý jev. Většinou se to vyřešilo zajetím, třeba až po měsíci... Někomu pomohlo dát dopředu stejné gumy jako dozadu. Zajímavé, že mě na tohle nikdo neupozornil, to bych asi nebyl takový skrblík. Je hustý že lidí třeba vyměnili skoro půlku spodku, řízení... a až nové gumy to spravily.
Dávat stejný rozměr na obě nápravy je nesmysl pokud nemáš 4x4, Předek pouze zatáčí tam netřeba dávat nic širokýho.
Letní Barum jsou nic moc Zimní Barum jsou dobrý z mé zkušenosti Octavky 2 RS co jsem měl před BMW.
Obdivuju že s výkonem který máš jsi šel do běžné značky. Reklamoval bych je a koupil bych něco co funguje na silných autech.
popř bych je prodal na aukru.
Pokud budeš mít náladu můžem na zkoušku hodit na tvé auto mé kola aby jsis udělal porovnání a měl si jistotu že jsou gumy šajze. Jinak zajetí gum je sjetí filmu, který je na povrchu. U mě to bylo za 200km dobrý a za 400km výborný. Pochybuju že se musí zajíždět 1000km a tedy 1000km jsi nemohl používat výkon auta.
Bejt tebou tak je prodam a koupim něco osvědčenýho, Pireli, Yokohama, Michelin.
Nejlíp letos v testech vyšli continental sport contact 5P
ykohoma advan ad08 5062kč 255/35 R18 - sportovní guma Budvlad ti může poreferovat fakt špičkový gumy.
Continental Sport contact 5P 255/35 R18 4600kč
Pirelli 4300kč
Ještě mě napadlo, jestli nejsou ty gumy starý ? kontroloval jsi datum výroby?