Nejdou mi stahovat el. okna, jaká je nejčastější příčina?(kromě pojistek). Dřív mi to chvíli šlo a chvíli nešlo, teď to nejde vůbec. Největší průser je, že mi zůstalo jedno otevřený.
Stalo se mi uplně to samé, nejdřív to nešlo pár vteřin, pak pár minut a pak mi zůstalo otevřené.
Pod volantem jsou relátka, to na okna je tuším modré a tam byl přepálenej jeden tišták.
Přišel mi na to můj elektrikář, oprava cca 10 minut a 50Kč.
ondrej píše:Stalo se mi uplně to samé, nejdřív to nešlo pár vteřin, pak pár minut a pak mi zůstalo otevřené.
Pod volantem jsou relátka, to na okna je tuším modré a tam byl přepálenej jeden tišták.
Přišel mi na to můj elektrikář, oprava cca 10 minut a 50Kč.
Resil sem to same... vypinac uz je vymackanej resil sem to dvakrat, rele odchazi spis najednou... vymen ovaldac stahovacky a melo by to valit... nebo ten tistak ale u me to bylo timhle...
me ted nejde zniceho nic ani odskok na kupe ani okynko u ridice. Ale kdyz zmacknu cudlik tak slysim ve dverich cvakani. Muze byt ten motorek. Nejak v prdeli nebo porad to relatko pod volantem ?
je to teda E36 kupe nevim o cem byla rec tady
norespect píše:kluci a co u tech motorku dela to ze mi nejsede najednou dolu nebo na horu... musim nekolikrat mackat tlacitko abych okno otevrel nebo zavrel
nemáš ho rovně, někde ho máš zkřížený, možná vypadlo z kolejnic
norespect píše:kluci a co u tech motorku dela to ze mi nejsede najednou dolu nebo na horu... musim nekolikrat mackat tlacitko abych okno otevrel nebo zavrel
nemáš ho rovně, někde ho máš zkřížený, možná vypadlo z kolejnic