Zdravim vsechny klubaky,
ve stredu jsem si privezl sve prvni BMW je to BMW E46 330d 135kw r.v. 2000 a v patek nastal prvni problem zacali houpat volnobezne otacky. V sobotu to i cukalo dnes zaslepil EGR ventil a cele to vycistil trosku se to zlepsilo auto uz necuka, ale otacky sem tam houpaji nemate nekdo nejakou radu ??? V BMW jsem uplny novacek prestupoval jsem na nej z Audi A6. Precetl jsem toho uz spoustu, ale stale si nevim rady.
Tak kamaráde, sorry za total OT, ale na tohle auto si asi budeš muset připravit pořádnou hrcu peněz! To auto osobně znám a nechtěl bych ho ani za zlatý prase..
Já ho viděl asi dvakrát(v obojím případě to auto lítalo bokem), osobně ho neznám. Ale co povídal kamarád, který původního majitele docela dobře znal a sám se okolo bavoráků motá, tak to auto bylo v prdeli. Mluvil konkrétně o podvozku a brzdách. Servis to auto prý taky moc nevidělo..
Tak v tom případě ok Já na to reagoval už jen z důvodu, že tahle E46 byla takový ukázkový bastl, už jen kvůli tomu nárazníku, řadička styl Baumarkt tuzing, ale samozřejmě proti gustu... Tak ať Ti BMW slouží co nejlíp
Takze po nejakem case se zase vracim k prispevku. Kolisani prestalo jen na par dnu vcera uz to doslo k tomu, ze auto fakt skubalo i v otackach. Nedalo mi to a dnes jsem sundal sani a zjistil sem, ze byli vypadle nejake podtlakove hadice a nektere tvrde a praskle tak sem je vsechny vyhodil natahnul nove a huraaaa auto jede rekl bych i o dost lip ted si nemuzu stezovat vsem jeste jednou diky
Tak to ti závidím! Já s E91 bojuju už 3 měsíce. Viz :E91 320D nepravidelný chod za studena a při tepl. nad 74st. Teď ještě zkusíme palivové čerpadlo v nádrži a jeho řídící jednotku, snad to už něčím bude?
Kortys