Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupě e46 330d
Dobrý den, chtěl bych si pořídit e46 330d 150 Kw a potřeboval bych radu jak je to auto se spolehlivostí? Vím že 10 let starý auto s 200 000 km prej zkutečnýma bude něco chtít.Potřeboval bych vědět aspoň orientačně kolik stojí takový věci jako vstřiky, turbo, dvojhmota, rozvody prostě ty největší investice.Do těd jsem jezdil s japoncema z 90 let a nemůžu na ně řict ani slovo prostě jsem jen jezdil.Mám totiž blbí zkuženosti z rodiny jak vw a peugeot pomalu i hned po koupi peugeot vstrik, čerpadlo a celkově elektrika si žila vlastním životemu.U VW dpf a spojka v háji a to byly 6 let starý auta.Proto nevím co pořidit aby bmw s tolika km a 10 let starý který nový stálo přes milion kč mně finančně nezrujnovalo.Děkuji
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Když budeš hledat, je toho tady celkem dost. Jinak ceny jsou asi jao všude.. turbo nové kolem 15-20k, spojka asi za 4k, setrvačník zas kolem 20ti... tyhle věci se od ostatních aut moc nelišej. Ale zas u těhle neodcházej tak často, dkyž se ktomu chováš. Ani bych se nedivil, kdyby to tvoje vyhlídlé auto s nalítanýma 200k mělo ještě původní spojku, možná jednou měněnou.
turbo na 150kw kupoval kamos minuly tyden a daval 26700fabledwarrior píše:Když budeš hledat, je toho tady celkem dost. Jinak ceny jsou asi jao všude.. turbo nové kolem 15-20k, spojka asi za 4k, setrvačník zas kolem 20ti... tyhle věci se od ostatních aut moc nelišej. Ale zas u těhle neodcházej tak často, dkyž se ktomu chováš. Ani bych se nedivil, kdyby to tvoje vyhlídlé auto s nalítanýma 200k mělo ještě původní spojku, možná jednou měněnou.

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260