Kluci šikovný,poraďte na co se zaměřit - auto jede krásně do 90km/hod pak se začne třást strachy volant když jedu do pravotočivé zatáčky. Koupil jsem první BMW e46 316 77kw a chci si ho dát do kupy tak prosím o radu na co se zaměřit
Díky za radu.
A popřípadě pokud znáte někoho kdo má solidní ceny na nový díly budu vděčný.
Jak psal Macek, vyvazit kola a kouknout na cepy. Sem cepy menil snad na kazdem aute hned po koupi. Zkus chytnout kolo jakoby do krize (ruce na 10 a 4 hodinach) a pohybat s nim, jestli je tam vule, mas jasno hned.
Hm to máš recht slyšet být nemusí. Tak to udělám formou pokus - omyl. Vyměním čepy, když to nepomůže kouknu na ložisko. Ložisko není zrovna levná záležitost v ČR ale v německu jsem koukal že jsou levnější. Máte někdo zkušenosti s výrobcem Meyle ohledně ložisek?
Vyřešeno. Taková blbost Středový kroužky nebyly. To jsem nečekal že by to mohlo dělat když je kolo upevněno na šroubech. Od té doby klid a to ani ve 180km/hod
Na tohle se zapomíná ,šrouby to kolo opravdu přesně nevedou.Někdy to může být v pohodě ale je to o náhodě.Proto i pozor na rovné podložky většinou do 10 mm nemají osazení,mne se kolo rozkmitalo ve 120 km na dálnici a žádná legrace to není když to člověk nečeká.