Já začal klasicky na 316i stím že to stačí za 3/4 roku to šlo z domu, to se prostě nedalo, když to porovnám s mou stávající 325 tak sem na tom se spotřebou kolikrát i líp a výkonem je uplně jinde, i když po roce a pul už mi ten výkon nestačí
zdar, potreboval bych znat vase nazory konretne na tento vuz http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
, na jeho cenu a celkove jestli je to dobry model, cena servisu, nahr dilu a hlavne vase zkusenosti. Vypada opravdu nadherne. Bude to dobra koupe ?
dekuji vam.
dvoulitr M52.. docela bezproblémový motor. Tam si tak hlídat Vanos a jestli zněj něco neteče a ták.. neurazí ani nenadchne.. za to celé auto je docela sociál (bez výbavy), víko kufru na dvou místech promáčklé.. hmm.. 120 bych za to fakt nedal.
co jsem tak slyšel, tak auta z Itálie jsou docela vylágrovaný a je údajně lepší se jim vyhnout.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Taky to slýchávám. Jenže to budenejspíše tím, že aby se ti vyplatilo jet do Itálie pro auto a ještě ho tady prodat, tak holt musíš kupovat auta co jsou uplně dole na cenovém žebříčku.. takže už podle toho to bude asi šrot... jenže takhle si taky můžeš zajet do německa a koupit auto ve stejné cenové relaci a hle.. taky to bude šrot.
Každopádně tohle auto za tyhle peníze je nesmysl...
toto auto 320i v tom stavu a výbavě ? Tak za 50 možná i to by bylo drahé.
min 325i e46 M54 nebo 323i-328 M52 starší motor. Ty jsou fajn.
Alespon nějakou slušnou výbavou ideálně od čitelného přímého majitele. Všechny bazary chtějí vydělat. Takže za 30-40 koupí opraví nejduležitější a prodají za alespon 2x tolik.. prostě klasika.
320i se i špatně prodává prostě to není žádanej motor a jde pak hodně cenou dolů navíc bez výbavy má poloviční hodnotu jak pěkná 325i-328i. Která je prodejná a cenu si celkem drží navíc svezení je uplně někde jinde se stejnou spotřebou.