Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E36 dálka - blinkry

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Diome

#1 Příspěvek od Diome »

Zdravím nadšenci :)
Chci se zeptat ... Mám bmw e36 323i rok 95/12. A jde mi to, že bych tam chtěl, při použití DO, aby mi blikaly blinkry ... Teď to bohužel nedělá, a netuším vůbec, jak to udělat ... Nevíte o nějakém jednoduchém návodu ? Jsem z Prahy, a pokud by to někdo uměl udělat, budu rád .. samozřejmě nic není zadarmo :) Díky za odpovědi :)
Crixallis

#2 Příspěvek od Crixallis »

dodělával jsem si dálku u sebe (uplne stejný rok jako máš ty), a samozřejmě jsem chtěl i vizuální kontrolu v podobě blinkrů. není to nic složitého. jen dotahnes dva dráty od ovládání dálky pod volant a napojíš to na kabely od blinkrů(multimetrem odzkoušíš, které to jsou)

schema viz zde.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=59867&postdays=0&postorder=asc&highlight=dalka+schema&start=15
baworak318

#3 Příspěvek od baworak318 »

[quote="Crixallis"]dodělával jsem si dálku u sebe (uplne stejný rok jako máš ty), a samozřejmě jsem chtěl i vizuální kontrolu v podobě blinkrů. není to nic složitého. jen dotahnes dva dráty od ovládání dálky pod volant a napojíš to na kabely od blinkrů(multimetrem odzkoušíš, které to jsou)

schema viz zde.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=59867&postdays=0&postorder=asc&highlight=dalka+schema&start=15[/quote

čau kluci, mám E36 compact r.97 s dálkou, origo, ale blinkry taky nic, co s tím?
mitch17

#4 Příspěvek od mitch17 »

Hledej kdo má TIS ... a je to brnkačka...
Pokud seš z okolí Prahy hledej uživatele : Mentuli (tam to nastavili i mně za vteřinu, když mi flashovali jednotku ZKE) pokud Olomouc hledej uživatele: JaraX (nemám osobní zkušenost, ale dle příspěvku ti myslím taky pomuže..)
Odpovědět