Zdar kluci , čistě pro zajimavost má někdo vyzkoušené jak jede 2,5i oproti třeba VR6 , A4 1.8T , Vectra B 2,5 V6 atd. dík za odpovědi . ( nemyslím poladěné motory )
Co mám vlastní zkušenosti z těch pár sprintů co jsem zkoušel, tak jsem ujel VR6 v mk2 golfu, 1.8T v octávě, mustangu v 3,5i, vectre b 2.5 v6 a galantu 2.5
Já se porovnával s Omegou šestiválem 2,6 od nájezdu na dálnici, jela schopně, až kolem 150 - 160 km/h jsem pokračoval v akceleraci dál, borec to možná pak i vzdal.
A co ty vochcávky RSka ..? Ty jedničkový nesnáším, ani nepamatuju, že by mě kdy nějaká Oct I. předjela.
hm to sem necekal... ja mam ISko ... takze predpokladam ze A3 1,8T Jak ta 110Kw tak ta 132 KW pojedou lip ne ? mam porad pocit ze je to lehci auto.
Libi se mi totiz a porad o tom premyslim. Ale jak potom uslysim ten zvuk R6 tak zase chci neco takoveho
Itchy píše:hm to sem necekal... ja mam ISko ... takze predpokladam ze A3 1,8T Jak ta 110Kw tak ta 132 KW pojedou lip ne ? mam porad pocit ze je to lehci auto.
Libi se mi totiz a porad o tom premyslim. Ale jak potom uslysim ten zvuk R6 tak zase chci neco takoveho
Měl jsem ISko e36 v kupéčku...teď mám 2.5 vanos e36 v kabriu a to je opravdu markantní rozdíl...myslim, že A3 v 1.8T isko udělá bez větších potíží
Itchy píše:hm to sem necekal... ja mam ISko ... takze predpokladam ze A3 1,8T Jak ta 110Kw tak ta 132 KW pojedou lip ne ? mam porad pocit ze je to lehci auto.
iso ma 100kw/136koni do 2,5 na ji chybi 56 koni co že dost
Totic píše:Já se porovnával s Omegou šestiválem 2,6 od nájezdu na dálnici, jela schopně, až kolem 150 - 160 km/h jsem pokračoval v akceleraci dál, borec to možná pak i vzdal.
A co ty vochcávky RSka ..? Ty jedničkový nesnáším, ani nepamatuju, že by mě kdy nějaká Oct I. předjela.
jedničkovému RSsu sem s (ještě nepoladěnou) E36 323i ujel
Ta A3 co jsem tu psal, měla 110kW (stejně jako moje 320i), ale je o něco lehčí a papírově má o víc jak vteřinu lepší zrychlení tak nevim... mě to přišlo pocitově o trochu horší a při sprintu taky, ale možná jen kamarádka neuměla řadit . V A4 to asi bude ještě o skok hůře, určitě to bude trochu těžší auto.
no já mám e36 323i a kámoš civic 1.8 vtec oba 125kw ale jak sem mu pučoval svoje auto tak říkal že to nečekal ale rozdíl jak prase... až bude hezky tak zkusíme sprinty tak sem zvědavej