Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna motoru
- m4zzy
- Klubové ID: 3096
Kontaktuj p. Stehlíka ze společnosti HelpReg. http://www.helpreg.cz/
Mě stálo to schválení asi 2600. (řešil jsem změnu z 3.0 na 2.8 u M3 E36) Nevím však, jak je to s přechodem na silnější motor. Jestli se musejí měnit i brzdy nebo tak.
A na úřadě jim tenhle papír nestačí. Potřebuješ ještě papír o nabytí motoru (jakoby kupní smlouvu)
Mě stálo to schválení asi 2600. (řešil jsem změnu z 3.0 na 2.8 u M3 E36) Nevím však, jak je to s přechodem na silnější motor. Jestli se musejí měnit i brzdy nebo tak.
A na úřadě jim tenhle papír nestačí. Potřebuješ ještě papír o nabytí motoru (jakoby kupní smlouvu)
-
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
-
- m4zzy
No pokud by ti Stehlík řekl, že no problém a částka by byla taky příjemná jako u mě (a to mi v servisech a na stk říkali, že bmw výměny motorů nepovolujou a když už tak jedině výměna stejného motoru) tak bych to udělal. Jelikož když pak bude bouračka a ani kdybys nebyl vinníkem a zjístili by ti jiný motor tak ti nikdo nic nedá a ještě bys platil ty. Mi nedali evidenčku a auto mi měsíc stálo doma a jen jsem ho spravoval co nefungovalo ale jezdit jsem s ním nemohl. Teď zpětně jsem rád, žže je TP přepsaný a nově vytisklý bez škrtanců.
Ale třeba na to pojišťovny nekoukají, nevím. Jen mi to příjde logické a napsal jsem svou zkušenost. Nechci malovat čerty na zeď
Ale třeba na to pojišťovny nekoukají, nevím. Jen mi to příjde logické a napsal jsem svou zkušenost. Nechci malovat čerty na zeď
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
- m4zzy
Jojo p. Stehlík je super chlap. Sám říkal, že výměnu motoru už nedává jako přestavbu, ale jako výměnu náhradního dílu. čili se nepotřebují další papíry kolem. Jen teda něco ve smyslu kupní smlouvy motoru. Já měl za týden vyjádření a nový štítek do motorového prostoru doma. Takže bych ho určitě kontaktoval třeba mejlem jestli to je možné a co by to stálo a pak se uvidí
-
To ti v servisech naprosto kecali
V BMW ti právě napíšou všechno co jen je trochu možné a pokud ten motor výrobce do toho tipu dával tak ti ho tam p.Stehlík napíše, stejně je to i s kolama atd. pokud je na auto montoval v nějaké motorizaci výrobce bez problémů tu je tam dopíše.
Ochota a vstřícnost vynikájící

Ochota a vstřícnost vynikájící

to bych vůbec neřešil... já mám ve 323i motor z 328i a na technické to nikdo nepoznal, ani na evidenčce... a podle mě rozdíl mezi 1,6 a 1,8 pozná málo kdo. to by jsi musel natrefit na vola, který si potrpí na kontrole čísla motoru, i když to se podle mě teď už ani nekontroluje, protože motor se počítá jako náhradní díl, myslím, že už od roku 2012....
btw kámoš má papíry od 316i a motor tam má V8 4,0i a na technické nikdo nic neřekl
takže byt tebou nevyhazuju zbytečny peníze
btw kámoš má papíry od 316i a motor tam má V8 4,0i a na technické nikdo nic neřekl

- m4zzy
O tom jsem mluvil že v serviseh ví kulovébeny-maser píše:To ti v servisech naprosto kecaliV BMW ti právě napíšou všechno co jen je trochu možné a pokud ten motor výrobce do toho tipu dával tak ti ho tam p.Stehlík napíše, stejně je to i s kolama atd. pokud je na auto montoval v nějaké motorizaci výrobce bez problémů tu je tam dopíše.
Ochota a vstřícnost vynikájící![]()