Zrovna včera jsem na Nuseláku potkal nějakého truhlika s trojkou - měl zapnuté mlhovky a k tomu jen kroužky a oba blinkry. No nepůsobilo to na mě moc dobře...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
AE nebudou asi nijak složité.Koupíš barevné LED a máš to.
To Miguel: no právě a proč orgány zbytečně provokovat...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Ale no tak... Jen proste nemuzu uverit ze by si nekdo fakt dal rozsvitit tady ty blinkry a vylozene tim provokovat. Navic pro mne osobne je to fuj -)
Oranzady vypadaji na bile fajnove, ale na bile vypada fajn vsecko. Lehce jinou barvu na AE dokazu pochopit, ale ty blinkry proste ne, to mi hlava nebere.
EDIT: Jinak pekne svinstvo mi to doporucujes, to si budu pamatovat -)))))))))))))
Miguel píše:Tak prakticky je to k prdu a láká to orgány, ale když to někdo chce.
zdar, lehce se vratim v case .... nevis jaky jsou zkusenosti s tema organama? me by se ty blinkry taky libily docela, nicmene uz 7 bodu v hajzlu .....
dik
za červený AE mě zrovna včera stavěli, nicméně byli v pohodě a dali jsme to jako nesvícení za kilo a bez bodu...při rozloučení mi ještě pochválili auto, že prý fakt pěkný to mám...no..uvidíme jak dál...