Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 325i netopi a zavzdusnuje se
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim. Mam problem se svou E36. Auto na benzin jede normalne, zahreje se na provoni teplotu ale z topeni fouka i po 40km studeny vzduch. Taky voda v soustave ma asi jenom 60°. Navic po zapnuti LPG jde teplota okamzite dolu a take se mi soustava zavzdusnuje. Pokazde odvzdusnim a po par km opet zavzdusneno ... nevite kde by bylo problem nebo co mam hledat? Menil se chladic a stejne nic. diky za rady
Já to dělám uplně pravidelně, protože se mi často ztrácela voda z chladiče - špatná expanzni nádobka...
Ale kdykoliv otevřu víčko, tak NIKDY nepřeteče voda ani nezačne bublat.... a to můžu hodinu jet pod plnym, pak zastavim a po 10 vteřinách párkrát promáčknu hadici k chladiči a pak uplně v klidu otevřu víčko (když je nastartovanej motor i když je vypnutej) a nic se neděje... akorát se upustí tlak a voda drží!
Pokud začne přetíkat, tak máš fouklou hlavu
často se tento problém stával na 325, 525 a 725 TDS... Tam byly praskly hlavy celkem často a pak to nedrželo vodu ale vždycky po otevřeni začala chcát ven
Ale kdykoliv otevřu víčko, tak NIKDY nepřeteče voda ani nezačne bublat.... a to můžu hodinu jet pod plnym, pak zastavim a po 10 vteřinách párkrát promáčknu hadici k chladiči a pak uplně v klidu otevřu víčko (když je nastartovanej motor i když je vypnutej) a nic se neděje... akorát se upustí tlak a voda drží!
Pokud začne přetíkat, tak máš fouklou hlavu

často se tento problém stával na 325, 525 a 725 TDS... Tam byly praskly hlavy celkem často a pak to nedrželo vodu ale vždycky po otevřeni začala chcát ven