Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

eko chip tunnig?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
motorpower

#21 Příspěvek od motorpower »

DT žádnou brzdu nemá. Takže těžko může slevovat .
U mě to nepadá v úvahu...cenu jsem nastavil na nejnižší možnou mez. / 1200,- a 1800,- 4x4 bez daně/ Při 10 lidech možná sobota a 200 dolů.
Tak jako tak dělám pro většíí objektivitu a věrohodnost. 2-3 měření.
bmw335
Klubové ID: 3159

#22 Příspěvek od bmw335 »

motorpower píše:DT žádnou brzdu nemá. Takže těžko může slevovat .
U mě to nepadá v úvahu...cenu jsem nastavil na nejnižší možnou mez. / 1200,- a 1800,- 4x4 bez daně/ Při 10 lidech možná sobota a 200 dolů.
Tak jako tak dělám pro většíí objektivitu a věrohodnost. 2-3 měření.
No jo, DT nemá, asi by to zabezpečil někde s tou slevou, akorát 25% je tam přece 20% ve slevách od DT na chip, jestli je na brzdu jiná?
Každopádně, když jsem mluvil s panem Bulisem ohledně měření výkonu doporučoval Diesel power, kde jsem už byl ( super ) nebo Auto Jarov....
Ale kde by byla ta 25% sleva těžko říct
motorpower

#23 Příspěvek od motorpower »

Tak na Jarově asi těžko. Je zajímavé jak si pořídíte auto za půl mega a více, a potom řešíte 200korun slevu, navíc jsem jí vytvořil v případě, že by bylo více zájemců.
To stejné řešíte na úpravách a nestačíte se divit. Pokud si vážím své práce a autu se poctivě věnuji, není kde slevovat. Co se týká pana Bulise začínám o něm mít pochybnosti, neboť již třetí auto od něj po úpravě prokázán orig sw.
To BMW335 ..vidím, že jsi/jste/ komunikativní zastavte se a zjistíte co a jak. Čas si rád najdu. Tel. na mě je na http://www.sgs-servis.cz
bmw335
Klubové ID: 3159

#24 Příspěvek od bmw335 »

motorpower píše:Tak na Jarově asi těžko. Je zajímavé jak si pořídíte auto za půl mega a více, a potom řešíte 200korun slevu, navíc jsem jí vytvořil v případě, že by bylo více zájemců.
To stejné řešíte na úpravách a nestačíte se divit. Pokud si vážím své práce a autu se poctivě věnuji, není kde slevovat. Co se týká pana Bulise začínám o něm mít pochybnosti, neboť již třetí auto od něj po úpravě prokázán orig sw.
To BMW335 ..vidím, že jsi/jste/ komunikativní zastavte se a zjistíte co a jak. Čas si rád najdu. Tel. na mě je na http://www.sgs-servis.cz
Já s autem nejezdím v tomhle počasí, takže se těžko zastavím:) A uvažoval bych nad úpravou u tebe/vás až bych věděl parametry a cenu.
No nechápu, proč to teda ty lidi nereklamovali, když tam byl standard soft?
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#25 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Jo sorry přehlíd jsem se narychlo a je tam 20% slevka. Taky jsem nepředpokládal, že by DieselTechnik neměl brzdu, když tolik upravují se zárukou.. a EcoChip taky ne??

Čili ten DieselPower má jak teď čtu, trochu v tom mám ještě hokej.. :lol:

No tak nechci slevu zadarmo, že :lol: jaxe říká.. Třeba akčních 500,- kč pouze za poměření výkonu. Nepotřebuju zatím úpravy, spíš zjistit stav motoru. To mě napadlo třeba v případě, že by někomu brzda stála a nebyly zakázky, tak lepší když vydělává aspoň něco, než když se netočí. Ale sorry nevidím do toho, co do amortizace, cena práce atp. takže ok. Asi jak říkáš děláš to několikrát pro jistotu, takže to vezme i více času.

Každopádně lze taky kdykoliv udělat něco na Slevomatu kde těch 50-100 lidí / voucherů by věřím o to zájem mělo. :idea:
Odpovědět