Zdravím stala se mi takova vec jel jsem po ceste a zniceho mi vyskocila chyba ABS nefunkčni a v tom se odpojili všechny systemi,tak jsem skočil na diagnostiku a je chyba v řidici jednotce nejaky ventyl prepoušteci ptal jsem se jestli to jde opravit bylo řečeno ze nee jedine novou řidici jednotku ABS .stalo se to už nekomu ze by odeslo.mate stim zkušenost??
Joj píše:ano toto se mi rozsviti taky na palubvce tyto tři veci.a byl jsi stim na diagnostice a co ti hodila za zavadu??
Na diagnostice to myslím neukázalo nic......byl jsem u bychla a byl tam 2x protože to napoprvé odhadli špatně. Bude to na 99% to čidlo ABS.
Nevim za kolik to je, dělali mi to v záruce, akorát vím, že se s tim srali celej den, protože to je prej někde až kdo ví kde
Joj píše:ano toto se mi rozsviti taky na palubvce tyto tři veci.a byl jsi stim na diagnostice a co ti hodila za zavadu??
Jinak kdyby to bylo v řídící jednotce ABS, tak by ti asi nesvítil i tlak v pneumatikách. Ten snímač je někde na nápravě, já měl v háji zadní levej a jelikož kontrola tlaku se snímá pomocí otáček kola, tak pokud je v hájí ten snímač, tak proto to hlásí pokles tlaku, protože to nezměří žádný otáčky na tom daným kole, kde je v prdeli ten snímač...Tak mi to bylo vysvětleno
ja stim byl na diagnostice a chyba vysla s jednotky DSC 7ventyl spatne chodi.mechanik taky tomu neveri ze by odesla jednotka DSC ale ta diagnostika to tvrdi.ale zas rikam ze kdyby byla chyba nekde na to snimači tak by to bylo vypsana i chyba na diag.
Joj píše:ja stim byl na diagnostice a chyba vysla s jednotky DSC 7ventyl spatne chodi.mechanik taky tomu neveri ze by odesla jednotka DSC ale ta diagnostika to tvrdi.ale zas rikam ze kdyby byla chyba nekde na to snimači tak by to bylo vypsana i chyba na diag.
to asi ne, protože u bychla taky nejdřív měnili něco a dělalo to furt a až pak ten snímač...
Joj píše:a nemuže tam byt nejaky spina na tom snimaci a pak to nemeri??
Hele to mi řikal taky technik, že když mi to někdy zhaslo, že tam může být špína, ale to jsou jen takový spekulace....Mně ho vyměnili a bylo po problému. Vygoogluj si kde je ten snímačř a uvidíš
Tak byl jsem na diagnostice ukaza chybu zadni prave kolo udava spatne hodnoty tak jsem ho vy menil za nove a stale mi to dela.kdyz nastartuji auto tak do 30km/h se mi nic nerozsviti jakmile to prekročím pííp a vse se vypne.ale zjistil jsem ze to stare cidlo je odrite z jedne strany jak t snima tak to muze byt i spatne ložisko.co vy nato.