FRM = modul světel apod, u E90 je FRM1, FRM2, a FRM3, pokud vím sviti denní světla kroužkama umí jen FRM3,
da se dokoupit modul kterej komunikuje s FRM a tam se dá nastavit denní svícení pomalu čímkoliv.
prostě pokud chce mít denní svícení přes AE tak potřebuje podle mě FRM3 nebo ten modul za 5k, nakodovat to podle mě nejde.
nakodovat jde bud evropské denní svícení (xenony),
a americké (dálky na 30procent), ale nic mezi ne,
JaraX píše:FRM = modul světel apod, u E90 je FRM1, FRM2, a FRM3, pokud vím sviti denní světla kroužkama umí jen FRM3, da se dokoupit modul kterej komunikuje s FRM a tam se dá nastavit denní svícení pomalu čímkoliv. prostě pokud chce mít denní svícení přes AE tak potřebuje podle mě FRM3 nebo ten modul za 5k, nakodovat to podle mě nejde. nakodovat jde bud evropské denní svícení (xenony), a americké (dálky na 30procent), ale nic mezi ne,
Už se v tom strácím trošku, no podle mě potřebuješ i světla. pak by to mělo jít. Můj případ. Mám xenony a nemam svetelný modul tak že mám porád zapnuté potkávací (xenony) po nastartování se mě zapnou tak že svítím pořád. Jak si psal s těmi americkými nepotřebuješ žádný modul asi max musel by si přepínat mezi denním svícením a (nočním) manuálně. Jde to nakodovat asi i bez modulu ale 100% to nevím. Samozřejmě není to homologované. Pokud tě policie nebo STK budou chtít proklepnou pořádně můžou tě za to pokutovat. Nemáš na světlech vyraženou značku. Prostě moc tomu ted nerozumím. Klidně mě napiš do zprávy.
No divej ja jsem jen neco málo o tom četl nemusí to být pravda, nevím jestli jsem to dobře pochopil, tak se jenom domnívám. Nevím přesně který FRM modul je ke svícení dennímu ale určitě tam nějaký musí být. ten pak řídí ostrost kroužku teda spíše žárovky typu H8 kterou já tam nemám. krterá přepíná mezi nizší intezitou pro parkovací světla a vysokou na denní svícení k tomu asi slouží ten FRM modul. Samozřejmě máš tam jinou strukturu světla jiný svetlovod. Asi tak si to já představuji. POkud se Mílím takať mě to někdo objasní. Proto jsem už vypustil řešení svícení AE před FL.
no tak ted babo rad jestli to sviti vice nebo ne ono jde taky o sklon toho fotaku. Primo naproti krouzkum to sviti vice,ale vice z vrchu je to tragedie a potom vsichni kamionisti a autobusari blikaj chtelo by to porovnat s nejakym jinym autem, ktere mam 6W...bohuzel ja sem z Brna, takze nemuzu
risanica píše:no tak ted babo rad jestli to sviti vice nebo ne ono jde taky o sklon toho fotaku. Primo naproti krouzkum to sviti vice,ale vice z vrchu je to tragedie a potom vsichni kamionisti a autobusari blikaj chtelo by to porovnat s nejakym jinym autem, ktere mam 6W...bohuzel ja sem z Brna, takze nemuzu
A to máš přeplé v které poloze parkovacích světel nebo auto? Tak mě to svítí taky, můj názor je to že je to nedostačující.
urcite to ma v poloze parkovacky jako my vsichni noo to porovnani by me hodne zajimalo....ted je slunko docela nizko, tkaze na ty zarovky to muselo prat primo a potom bych rekl, ze to rozdil oproti 6W urcite je pokud muzu poprosit pychu o sraz, tak bychom byli moc radi
na americke denní svicenní nic neřeknou, když sviti dalky z 30 procent, kroužky u předFL samozřejmě jo, protože to hovno sviti.
to samy jako sviceni mlhovkama, za to posilaj lidi doprdele.
presne tak-krouzky jsou jen parkovacky,lepsi to us sviceni a na stk se da v i-drive vypnout
Mám otázku, řeším denní svícení. Rozhoduju se mezi led a mezi USDRL. Hodně lidí mě od toho odrazuje. Pokud máš nakodované USDRL tak se to dá v i-drive vypnou? Nemám optický senzor