http://www.snizeni-spotreby.cz/cz/vozid ... 30i-258hp/
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
eko chip tunnig?
-
beny-maser
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Vypadá to zajímavě, jde to i na ty naše starý 323i atmosféry, že by o půl litru spotřeba dolů? hm..
Zajímavé doplňkové služby..
Počítačová diagnostika paměti závad řídící jednotky motoru 500,- ... za tu cenu bejvávalo
Renovace měřiče hmostnost vzduchu 500,- ... prostřik kontaktolem ??
Certifikát o provedené úpravě (vhodný např. při prodeji vozu) 300,- ... očekával bych v ceně s výsledky měření před a po úpravě.
Počítačová diagnostika paměti závad řídící jednotky motoru 500,- ... za tu cenu bejvávalo
Certifikát o provedené úpravě (vhodný např. při prodeji vozu) 300,- ... očekával bych v ceně s výsledky měření před a po úpravě.
to sou zmrdiTotic píše:Vypadá to zajímavě, jde to i na ty naše starý 323i atmosféry, že by o půl litru spotřeba dolů? hm..
Pokud má nějaký chiptuner nízké ceny jako má třeba tady autochip tak to smrdí.....Třeba oni mají chi na 335i za 5tis a dieseltechnik, kam jedu nechat to předělat to má za 17800...takže tam je to o něčem jiném už jen dle referencí
-
motorpower
Je to to samé pouze za draho. Naposledy jsem brzdil X1 a v autě orig. sw Tuším, že již vrátil peníze. A něco prý blábolil, že to asi němci popletli.bmw335 píše:to sou zmrdiTotic píše:Vypadá to zajímavě, jde to i na ty naše starý 323i atmosféry, že by o půl litru spotřeba dolů? hm..
Certifikát o provedené úpravě (vhodný např. při prodeji vozu) 300,- ... očekával bych v ceně s výsledky měření před a po úpravě.300 za certifikát? tenkrát byl zadarmo, ale i tak jsem ho nedostal.
Pokud má nějaký chiptuner nízké ceny jako má třeba tady autochip tak to smrdí.....Třeba oni mají chi na 335i za 5tis a dieseltechnik, kam jedu nechat to předělat to má za 17800...takže tam je to o něčem jiném už jen dle referencí
Jsem znechucenej jak tohle funguje.
Buď sleva, nebo rádoby reference. Radši si přijeďte pro slušnou úpravu i s měřením. Tel na oběť po SZ.
To těžko je to to samé...Jsou kvalitní a podvodníci jako třeba autochip. Od Diesel Technik si můžu ověřit výkon na jakékoliv nezávislé brzdě a když tam nebude deklarovaný, vrátí peníze i za měření. Takže o tom není debata....nikdo takovou nabídku nemá. Jde udělat chip se stejným výkonem, ale záleží jak se udělá. Když to někdo neumí začne še něco zbytečně namáhat atd...Autochip má jen reklamu a to je všechno.motorpower píše:Je to to samé pouze za draho. Naposledy jsem brzdil X1 a v autě orig. sw Tuším, že již vrátil peníze. A něco prý blábolil, že to asi němci popletli.bmw335 píše:to sou zmrdiTotic píše:Vypadá to zajímavě, jde to i na ty naše starý 323i atmosféry, že by o půl litru spotřeba dolů? hm..
Certifikát o provedené úpravě (vhodný např. při prodeji vozu) 300,- ... očekával bych v ceně s výsledky měření před a po úpravě.300 za certifikát? tenkrát byl zadarmo, ale i tak jsem ho nedostal.
Jsem znechucenej jak tohle funguje.
Buď sleva, nebo rádoby reference. Radši si přijeďte pro slušnou úpravu i s měřením. Tel na oběť po SZ.
-
motorpower
je to jednoduchý....pokud má vlastní chiptuner i svojí brzdu může se lehce stát, že bude švindlovat. Na brzdě se dají nastavit parametry tak, že bude mít i fabie 250Kw ! Právě to, že výkon si můžeš ověřit kdekoliv jinde, anižby věděli, že jsi byl na chipu tam a tam je podle mě jedinej způsob, jak se přesvědčit, že tam je to, co být mělo. Nevím za jakýho chiptunera bojuješ ty, ale Diesel Technik je pro mě už jediná možnost. Buď tě všude ochčijou, nebo to mít takovej výkon bude, ale bude to udělaný blbě, emise atd... Tak mi sem dej odkaz u koho ty dohazuješ chip ať se pobavímemotorpower píše:Takže všichni co neověří prostě přišli o 15....jak elegantní.
Proč asi tahle firma ještě brzdu nemá?? Protože by placebo nefungovalo.
už vidím motorpower....no tak tam je tenseznam od bmw trochu chudejmotorpower píše:Takže všichni co neověří prostě přišli o 15....jak elegantní.
Proč asi tahle firma ještě brzdu nemá?? Protože by placebo nefungovalo.
Jinak na brzdu jezdím do DieselPower mají tam špičkovou brzdu
http://www.youtube.com/watch?v=7bX3q5E478k
a Diesel Technik jsem si vybral protože dle referencí je to to nejlepší v mém okolí...
-
motorpower
Brzdu mám Maha LPS 3000 4x4 což je jedno z nejlepších zařízení na trhu.
Asi tak o dva stupně jinde než Motocom. V DP však mají super vyřešeny ofuky a odsávání. Budu mít na jaře včetně opacimetru a kouřoměru. V plánu je ještě zkušebna na kamiony. 335i pokud se jedná o F30 ti neupraví nikdo/ pouze powerboxy/ průběh nic moc . Osobně do toho nejdu.
Ale až do Exx dělám všechno. A nevím co jsi v DP ověřoval, ale asi to tahle úprava nebyla. Tak zatím
Asi tak o dva stupně jinde než Motocom. V DP však mají super vyřešeny ofuky a odsávání. Budu mít na jaře včetně opacimetru a kouřoměru. V plánu je ještě zkušebna na kamiony. 335i pokud se jedná o F30 ti neupraví nikdo/ pouze powerboxy/ průběh nic moc . Osobně do toho nejdu.
Ale až do Exx dělám všechno. A nevím co jsi v DP ověřoval, ale asi to tahle úprava nebyla. Tak zatím
ne je to E92.....Proč by ji nikdo neupravil? Má motor N55 jako má faceliftová E92, F10 atd...motorpower píše:Brzdu mám Maha LPS 3000 4x4 což je jedno z nejlepších zařízení na trhu.
Jinak já mám N54
-
motorpower
-
motorpower
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Podnikavci s motorovou brzdou, věřím, že to myslíte vážně, když jste tolik zainvestovali.. Nechcete se domluvit s vedením klubu a udělat nám nějakou Promoakci na změření výkonu našich BMW strojů? 
Resp. DT nám to nabízí s 25% slevou, ale ti jsou až NA Kladně.
Resp. DT nám to nabízí s 25% slevou, ale ti jsou až NA Kladně.
P.s. kde sídlíš s provozovnou? Celkem mě to zaujalo..motorpower píše:Brzdu mám Maha LPS 3000 4x4 což je jedno z nejlepších zařízení na trhu.
Asi tak o dva stupně jinde než Motocom.